Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '19

 
Kategori
Siyaset
 

Huylu Huyundan..

Boşuna dememişler 'can çıkar huy çıımaz ve huylu huyundan vazgeçmez' diye..

'Artık başbaşa görüşürler, birlikte karar alırlar ve parlamenter sistemine geri dönüş için referanduma gidilir, geri dönüş gerçekleşir, ardından seçime gidilerek Erdoğan cumhurbaşkanı koltuğunda oturmasına devam eder, Başbakan koltuğuna da Kılıçdaroğlu oturur ve uyumlu bir şekilde ülke yönetilir' demiş ve bundan böyle de 'bay Kemal' söylemini de duymayacağımızı belirtmiştim üç gün önceki yazımda..

Ne gezeer..

Dün akşam gene 'bay Kemal' sözüyle başladı konuşmasına, üstelik 15 temmuz kanlı darbe girişiminde hayatlarını kaybeden 251 insanımızı anma gecesinde.

Yahu orada anma gecesi mi düzenlenmiş, yoksa politika yapmaya mı gidilmiş bilen yok!

Yoo haklarını teslim edelim CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP'liler ve İYİ partililer politika yapıldığını fark ettiler ve alanı terk ettiler..

Yerinde bir tavır!

Ben de olsam aynı şeyi yapardım.

Orada parti gözetmeksızın CHP'lisi, AKP'lisi HDP'lisi MHP'lisi İYİ patilisi demeden 251 insanımızın yasını tutmak için anma toplantısı düzenlenmiş ve sen kalkıyorsun politika yapmaya çalışıyorsun. 15 temmuz kanlı darbe girişimi meclise yani tüm ülke vatandaşına yapılmıştır. O anma programında siyasete yer verilmemesi gerekirdi..

Ama ne demişler?

Huylu huyundan vaz geçmez..

Daha doğrusu geçemez!                

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..