Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '13

 
Kategori
Güncel
 

İçki kaçakçılarına Sultangazi Polisinden darbe

İçki kaçakçılarına Sultangazi Polisinden darbe
 

Sultangazi Habibler Mahallesi’nde kiraladıkları evi, sahte içki imalathanesine çeviren biri bayan olmak üzere toplam üç kişi Sultangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerin yaptıkları başarılı operasyonla suçüstü yakalandılar…


Sultangazi’de polis piyasaya sahte içki sürüldüğü belirlenen eve yaptığı baskında satışa hazır 1126 şişe sahte içki ile sahte içki üretiminde kullanılan malzemeler ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre bir istihbaratı değerlendiren Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Habibler Mahallesi’nde sahte içki imalatı yapılan bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda imalathanede bulunan biri bayan üç kişi gözaltına alınırken, yapılan aramada piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 1126 adet sahte içki ile çok sayıda kapak, etiket ve boş içki şişesi, içerisinde saf alkol ile anason bulunan 11 adet bidon, 550 ve 250 Litrelik su deposu ve 15 adet extacy hap ele geçirildi.

Sultangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin saniye saniye kaydettiği operasyonda dikkat çeken ise biri bayan üç kişinin imalathaneye çevirdiği evin dışına yerleştirdikleri güvenlik kameralarıyla giriş ve çıkışları izledikleri belirlendi.

Gözaltına alınan biri bayan üç kişinin sorguları sürerken, sahte içkilerin Sultangazi başta olmak üzere İstanbul’un birçok ilçesinde lokanta, bar ve restoranlara satıldığı tespit edildi. Evde yapılan aramada sahte içkilerin satışlarının yapıldığı işletmelerin isimlerinin yer aldığı not defterine ulaşıldı. 

Haber: Emin Yeşil

www.eminhaber.org

 
Toplam blog
: 5
: 274
Kayıt tarihi
: 07.02.13
 
 

1996 yılında yılında Antalya'da yerel bir  televizyon kanalında medya serüvenim başladı. 1998 yıl..