Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '14

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

İdam cezası kadın katilleri için geri gelmeli!

İdam cezası kadın katilleri için geri gelmeli!
 

Boşuna bağırıyoruz; çünkü ne başımızda devlet var, ne de etrafımızda insan… Valla ben tövbe hâşâ Allah’ın varlığından bile şüpheliyim. Düşünebiliyor musunuz bu gün yine üç talihsiz kadınımız öldürüldü. Peki noldu? Hiçbir şey… Vah vah diyen bile olmadı! Türkiye’de insanların yarısı zaten bu kadınların öldürülmesini savunuyor. Katillere alkış tutuyor. Kadınlar aptal, al elini mavzeri, tara anasını satayım! Seni hapse atacak daha anasından doğmadı. Adam beni öldürecek, ben elimi kolumu bağlayıp gel buyur beni öldür diyeceğim. Bu kadınlar ne kadar korkak ya, tavuk gibiler!

Türkiye’nin yarısını boş verin, onlar zaten bu katillerle ortak. Katil elinin kanını silerek kahraman gibi evden çıkıyor. Ne bir tepki ne bir isyan. Linç girişimi hakkınızdır dedik, on kere yazdık. Adam nasıl bu kadar rahat olabilir ya! Bir kadın aynı şekilde o aşağılık katillerden birini serecek. Korkak bunlar, diğerleri tırsır. Bu hunharca katliamları durdurmanın yolu yok. Tek yol idam, sallandıracaksın! Kanunu çıkarıp uygulamaya koymak bile cinayetleri yarı yarıya azaltır. Ve bu alçakları affederse o Allaha Allah demem!

Bana hiç kimse kanundan, hukuktan bahsetmesin; bu katliamıdır; insanlık suçudur, savaş suçları bile masum kalır. Ve kadın katillerini haklı görenler alçaktır! Ortada olağan üstü bir durum var. Mecburen cezalandırma da olağanüstü olacak. Demokrasiye, insan haklarına, dine, vicdana her şeye uygun! Şu anda bunlara verilen ceza insanlarımızı yanıltıyor. Kanun müebbet diyor. Peki, katil kaç yıl yatıyor? 20 Yıldan fazla hapis yatan birini gösterin. Madem razısın, bu ceza normaldir, seni öldüreyim, 20 yıl hapis yatayım, razı mısın?

Adaletin büyük hatası var, müebbet diyor. Sen de ömür boyu hapislerde çürüyecek sanıyorsun. 20 yıl yatıp çıkıyor. Bu nasıl müebbet ya! Müebbedin sözlük anlamı ölünceye kadar demektir. Neden 20 yılda çıkarıyorsun? Aptal mıyız biz? Bu cezaları düzenleyen ve uygulayanlar Allah huzurunda büyük vebal altındalar. Kalemleri yazmasın inşallah! Milleti kandırıyorlar. Müebbetse ömür boyu kalsın kardeşim, niye 20 yılda çıkarıyorsun.

Demokratik kadınlarmış, kadınlar birliğiymiş… Hadi ya! Bir tepkilerini bile görmedik. Kadınlar bile bu konuya sahip çıkmıyorlar. Oysa bugün ona yarın sana. Devlet zaten bu katilleri koruyor. Ben diyorum ya, bu kadınlar sahipsiz. Allah bile sahip çıkmıyor. Televizyonlar haber sunuyor acır gibi, başın sağ olsun der gibi. Aşağılık herif de, teşhir et, yüzüne tükür! Nerede medya ahlakı, vicdanı, sorumluluğu!

Memlekette kalmışsa eğer dürüst insanlara sesleniyorum; yapabilecek bir şey varsa söyleyin… Böyle bir alçaklığı kabul edemiyorum ya! Allah yaratmış, kaldırıp atmış, sahip çıkmıyor. Yoksa kahretmez mi bunları! Vicdanların çığlığı olan bu yazıları okuyan bile yok. Senede yüzlerce kadın 76 milyonun gözleri önünde katlediliyorsa bu ülkede yaşayanlar insan değil!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..