Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '08

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

İdam yasası geri getirilsin

İdam yasası geri getirilsin
 

Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur Sen Şube Başkanı Fevzi GÜL, son zamanlarda artan bölücü terör örgüt saldırılarını nefretle kınadıklarını ve terör örgütü üyelerine ve pkk ‘ ya destek verenlere idam yasasının tekrar geri getirilmesi gerektiğini söyledi.

Büro Memur Sen Şube Başkanı Fevzi GÜL yaptığı yazılı basın açıklamasında Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Bölüğü'ne bölücü terör örgütünün Irak'ın kuzeyinde bulunan unsurları tarafından yapılan saldırıda, 15 güvenlik görevlisinin şehit edilmesine çok ağır tepki verdi ve sözlerine şöyle devam etti: "terör örgütü pkk’ya her ne şekilde ve her ne sebeple olursa olsun destek verenlere idam yasası yeniden getirilerek bu terör örgüt üyelerinin ve yandaşlarının idam edilmeleri gerekmektedir” dedi.

GÜL, pkk terör örgütünün bu güne kadar yapmış olduğu acımasız ve hain saldırıların karanlık bir gecede güneşi düşmekten öteye gidemeyeceğini ve T.C Devletinin başkalarına verecek tek karış bir toprağı olmadığını belirtti.

Büro Memur Sen Şube Başkanı Fevzi GÜL, "yapılan bu hain saldırının hesabını Türkiye Cumhuriyeti Devleti mutlaka soracaktır. Ancak şu da unutulmalıdır ki; terör örgütü pkk’ ya destek olanlar kendi menfaatleri ve kişisel çıkarları uğruna şerefini satan insanlardır" diyerek de ağır ithamlarda bulundu.

Gül, terör örgütü pkk’ ya ve tarih boyunca savaşlarda başarılarımızı unutanlara, hezimete uğrayanlara Türkiye Cumhuriyeti Devletinin gücünü birkez daha göstermek için Sınır Ötesi Operasyonları sık aralıklarla mutlaka gerçekleştirilmeli, bu kanlar yerde bırakılmamalıdır'' dedi. Memur Sen Konfederasyonuna bağlı sendikalarımız Vatanını, Milletini, Bayrağını seven, Milli ve manevi değerleri önemseyen bir misyona sahip sendikalardır. Ülkemizin birlik ve beraberliğinden yana olan tavrımızı ortaya koyduk ve bundan sonra da koymaya devam edeceğiz” dedi

GÜL son olarak; "Hain saldırıyı nefretle kınıyor, yaşamını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet; Türk Silahlı Kuvvetleri ve ailelilerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Türk Milleti'nin başı sağolsun" dedi.

Fevzi GÜL

Büro Memur Sen Samsun Şube Başkanı

 
Toplam blog
: 52
: 610
Kayıt tarihi
: 03.08.08
 
 

Fevzi GÜL Kimdir? 1973 Samsun- Bafra doğumlu olup, ilk ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladı ve  A..