Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '08

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Büro Memur Sen üyeleri iftarda bir araya geldi

Büro Memur Sen üyeleri iftarda bir araya geldi
 

İFTAR YEMEĞİNDEN KÜÇÜK BİR KARE


Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur Sen Samsun Şube Başkanlığı Çağla Restorantta Üyelerine iftar yemeği verdi. İftar yemeğine katılımın oldukça yoğun oldu ve iftar masaları Restoran dışına taştı.

Samsun Büro Memur Sen Yönetim Kurulu Adına Şube Başkanı Fevzi GÜL’ ün davetlisi olarak iftara’ a gelenler arasında Memur Sen Konfederasyonu Genel Mali Sekreteri ve aynı zamanda Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf YAZGAN nezaretinde Genel Başkan Yardımcısı İdris MADEN, yine Genel Başkan Yardımcılarından Sait İNAN, Genel Başkan Basın Danışmanı Hüseyin ALTINDAL ve diğer davetliler arsında Memur Sen İl Başkanı Nurettin SEVER, Memur Sen’ e bağlı diğer sendikaların Şube Başkanları, Gençlik ve Spor eski İl müdür vekili Samsun Valiliği Spor Koordinatörü Ömer ALTUNSOY, Meteoroloji Bölge Müdür Yardımcısı İsa SARI, Samsun Valiliği Yazı İşleri Müdürü Mesut AYDOĞDU, Samsun Valiliği İl İdare Kurulu Müdürü Dursun TEKE, Samsun Adliyesi Komisyon Müdürü Süleyman ÖZEN, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Spor Kulüpleri Koordinatörü GÜVEN ÖZYURT, ÇSGB Samsun Bölge Müdürlüğünden Şube Müdürü Ünver ÜNVER ve Samsun Valiliği, Samsun Defterdarlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, Samsun Adliyesi, SGK İl Müdürlüğü, İş Kur İl Müdürlüğü, Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü, Sivil Savunma Arama Kurtarma ve Birlik Müdürlüğündeki İş Yeri Temsilcileri ve Üyelerin katılımı ile daha bir çok davetli iftarda bir araya geldiler.

İftar yemeği sonrasında bir açıklama yapan Samsun Büro Memur Sen Şube Başkanı Fevzi GÜL verdikleri iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirterek kendilerini yemekte yalnız bırakmayan bütün üyelerine ve davetlilere Yönetim Kurullarının Adına tek, tek teşekkür etti.

GÜL’ ün ardından kısa bir konuşma yapan Büro Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris MADEN “ tekrar sizlerle nezih bir ortamda, kendi memleketimde bir araya gelmenin onur ve heyecanını yaşıyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor ve saygılar sunuyorum” dedi.

Son olarak Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf YAZGAN yaptığı konuşmada “öncelikle siz değerli üyelerimiz adına bizleri buraya davet eden, bu sıcak ortamda birlik beraberlik, dayanışma ve kaynaşmamıza vesile olan Büro Memur Sen Şube Başkanımız Fevzi GÜL ve yönetim kurulu üyelerine ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Biz gerçek bir sivil toplum kuruluşuyuz hiçbir zaman anti demokratik oluşumların içerisinde yer almadık ve olmayacağız da. Gücümüzü birlik ve beraberlik içerisinde üyelerimizden almakta ve bu güç büyüyerek artıkça da Toplu Görüşme Masasındaki gücümüzde daha da artmaktadır” diyen Genel Başkan YAZGAN “Hepinizi saygıyla selamlıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından üyeler ve davetliler çay faslıyla sohbetlerine devam ederek güzel bir iftar akşamı geçirdiler.

 
Toplam blog
: 52
: 610
Kayıt tarihi
: 03.08.08
 
 

Fevzi GÜL Kimdir? 1973 Samsun- Bafra doğumlu olup, ilk ve lise öğrenimini Samsun'da tamamladı ve  A..