Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1959 Artvin Arhavi doğumluyum. İnşaat Mühendisiyim. Trabzonsporluyum. Ailesine, büyüklerine ve vatanına saygı ve sevgi ile bağlı bu ülke çocuklarından biriyim. Çocuklarımı da yine ülkesini seven ve onun yükselmesi için çalışacak vatandaşlar olarak yetiştiriyorum. Ailemde tam bir demokrasi vardır. Birbirimizin fikirlerini d..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yabancılar ve içişlerimiz; Amerika ve Avrupa neden çok partili hayata geçmemizi istediler (5)

Medem öyledir, aynı dini yani İslamiyeti yaşayan ülkeler neden birleşmiyorlar da Arap,Acem,Türk,Türki v.s. diye ayrışıyorlar??? Birşeyleri eksik öğrenmiş olduğunuzu ya da birilerinin eksik öğrettiğini düşündünüz mü hiç??????

20 Şubat 2014 12:55
Asıl ses seçim sandığında çıkacak!

SAYIN YAZAR... Dediklerinizin doğru olduğunu varsayarak, Bu oyunu bozmanın yolu kendi vatandaşlarını ortadan bölerek karşı karşıya getirmek midir, yoksa iyiniyetle ve güvenlik güçlerinin de belli bir çizgi altında müdahale çizgisinde kalmasını da sağlayarak, karşı tarafa empati kurarak, onları anlamaya çalışan bir üslupla olaylara yaklaşılmasını sağlayarak yumuşak güç olmayı seçmek ve karşıdan gelecek olumsuz hareketlerde de halkına karşı gerçekten haklı ve güçlü bir duruş sergilemek midir? Şu anda onlar ve biz diye ayrıştırılmaya çalışılan bu ülke insanları bir arada yaşayamaz mı? Seçtiğimiz insanlar bize birşey söylüyorsa onları samimiyetle dinlemenin nesi yalnıştır? Brezilya başbakanının tavrı mı daha doğrudur yoksa bizdeki yaklaşım mı? Birleştirici olacak şekilde yazarak ortamı yumuşatmaya katkıda bulunmak daha doğru bir yol değil midir??? Bu ülkede, DEMOKRASİ gerçeği ile birlikte ve beraberce bu yolda yürümek ÇOK MU ZORDUR???

23 Haziran 2013 12:24
Fanatik bir GS'lı haykırıyor: Ey büyük başkan Aziz Yıldırım, hakkını helâl et, gıybet yaptım, affet!

Hülasasını yapalım sayın Galatasaray'lı arkadaşım... Gazetelerde yazılan ve tape denen meret yazıların doğru olabileceğini varsayarak... Hiç katkı vermeden kendi gücü ile şampiyon olabileceğine yürekten inandığım bir Fenerbahçe'nin (ki ben de fanatik Trabzonspor'luyum.) başkanının bunca garantiye neden ihtiyacı oldu?..Çok kolay şampiyon olabilecek güçteki takımına bu travmaları,seyircisi ve taraftarı da dahil yaşatmaya ne hakkı vardı diye de sormak gerekir,diye düşünüyorum...Ve bu sene geçen seneden arta kalan takım bile şampiyonluğun en güçlü adayı hala...Fenerbahçe ve taraftarına bundan büyük ihanet olabilir mi? Aziz Yıldırım'ın ne yazdığını da açıkçası o kadar merak etmiyorum...Ve Türk Polis teşkilatının da gerçeklerin peşinden giderek iddianamesini açıklamasını bekliyorum...Eğer suçlama hala devam ediyorsa o zaman ne düşüneceğinizi de merak ediyorum...Benim fikrim,suçlamanın devam edeceğidir.

06 Ekim 2011 17:10
 
Toplam blog
: 41
: 864
Kayıt tarihi
: 29.06.10