Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kahve sohbetini çok severim. Evde olmayı; gezmek kadar severim. Kahveyi, kırmızıyı, güneşi, papatyaları, doğayı, gülmeyi, elbiseleri, bir de şalımı çok severim. Sabah yürüyüşü, kahvaltı ve günlük gazete haftasonu en sevdiğim şeydir. 5 çayına veya sabah kahvesine beklerim. Değişik malzemeleri kullanarak farklı şeyler üret..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Aşk kaç yıl sürer?

Aşık olmayalı yüzyıl olmuştur herhalde. Neye benzediğini, nasıl bir duygu olduğunu bile unutmuşuz. Aşık olma şansını yaşamış herkese aşk gibi bir ömür dileklerimle.

10 Ocak 2008 21:26
Çalıştığınız şirketinizin notu kaç!

Başarı işimizi sevmekle doğru orantılı gittiği gibi; başarılı olmak yalnız bizim kişisel performansımıza kalsa nice başarılı insanlar yükseklerde olurdu değil mi? Başarıyı törpüleyen yeğane şey hazımsız lık çekenlerin üstün performanslarını sergileyerek, sizi alaşağı etme mücadelesi olmaktadır.

10 Ocak 2008 21:23
Dost Can Deniz

Kişisel gelişim serilerinde son yıllarda müthiş bir artış var. Bu elbette hepimiz için bir çeşit ayna veya yansıma niteliğinde. müthiş güzel bir akım olarak görüyorum. Kişisel gelişim açısından mümkün olduğunca faydalanmak için okuyorum. Ancak herşey değerlendirebil diğimiz ölçüde gerçekleşir veya gerçekliğini korur. Her bireyin kendi için ve insanlık için en iye ulaşmasını diliyorum.

10 Ocak 2008 21:17
 
Toplam blog
: 10
: 699
Kayıt tarihi
: 25.02.07