Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1986 yılında yeşilin ve denizin birbirini bütünlediği karadenizin şirin ili Artvin'de kalabalık bir ailenin en küçük çocuğu olarak hayata merhaba dedim. Ama bununla kalmadı istanbula göç ettik. Hayat İstanbul Artvin arası mekik dokumayla geçiyordu ki birde üniversite işi çıktı hayda birde Ankara- İstanbul-nadirde olsa Artvin ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bugün benim doğum günüm

Daha önceki yazınızda doğum gününüzü belirtmişsiniz. Bende bugün nete özellikle sizin için girdim. Derslerimden dolayı bu aralar nete giremiyorum ama yazılarını severek okuduğum birinin doğum gününü kutlamayı çok istedim.Yazınızda okadar içtensinizki eminim hayattada hep böylesinizdir.Mutlulukla harmanlanmış bir hayatınız ve yüreğiniz kadar güzel günleriniz olsun. Nice mutlu senelere...

17 Mart 2008 13:29
Alyans parmağının hikayesi

çok güzel bir yazı ve çok doğru test ettim onayladım parmaklarım ayrılmadı:)umarım gerçektede ayrılamayacağım bir eşe sahip olurum ben ve herkes.

20 Şubat 2008 17:59
Beden ile Ruh'un hikayesi

Duygularıma esir oluyorum seni görünce İnsan bin kere mi yanıyor bir kere sevince Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim.... bir insanı ne bukadar sevindirir ve esareti gönüllü kabul ettirebilir ki.

15 Şubat 2008 20:15
 
Toplam blog
: 3
: 364
Kayıt tarihi
: 22.01.08