Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '09

 
Kategori
Futbol
 

İkisi oynarken "Şike" Olursa ne olacak?

İkisi oynarken "Şike" Olursa ne olacak?
 

Ankaragücü ne olacak?


Haftalardır gündemde olan Ankaragücü ve Ankaraspor Ankaragücü çatısı altında birleşiyorlar. Ben bu birleşmenin sadece bir kaç penceresinden bakıyorum. Akla ve mantığa uyuyor mu hiç, bir takımın en iyileri bir diğer gün bedavaya diğer takıma kiralanması. Ankaraspor başına iyi bir teknik adam gelmiş. Jürgen RÖBER çok güzel bir takım kurmuş. Arkasından birisi çıkıyor ve diyor ki biz 100. yılımızda şampiyon olacağız. Ankara’da bir büyük takım olacak. Ankaraspor’un olması Ankara için bir zenginlik ve güzelliktir. Keşke 3-4 tane daha olsa öyle bir takım. Yok mu başka yerde futbolcuda sen içini boşaltıyorsun bir kadronun. Bu en azından o teknik adama hakarettir.

Bir diğer pencereden bakalım olaya. En azından 1 yıl daha Ankaraspor ligde kalacak. Acaba bu iki takımın yapacağı maçlarda ne olacak. Madem aralarında böyle bir ilişki var, ikisinin arasında yapılan maçlarda kesinlikle şike olacaktır. Bunu kimsede önleyemeyecektir.

İki takımda ligden düşmeside imkansız. Çünkü Ahmet GÖKÇEK biz her türlü oluşumdan federasyona haber verdik diyor. İzin aldıktan sonra nasıl kapatabilirler. Yani yine bir takipsizlik olayı. Dileğimiz iki takımda başarılı olur. Anadolu’dan bir şampiyon çıkar. Bunu Türkiye’de ki herkes istiyor. Zaten onu bundan önceki yazılarımda yazdım.


http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=200908

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..