Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '22

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

İlk Bomba

Gözlerle görülemeyen ve tüm dünya insanlarını eve hapseden Corona salgınının başladığı ilk günlerinde bir yandan korunma yöntemleri tartışılırken diğer yandan dünya bilim insanları tarafından salgından sonrası dünya ekonomisinin nereye evrileceği ve yeni dünya düzeninin ne şekilde oluşacağı konusunda öngörüler yapılıyor tartışılıyordu hatırlarsanız.

Hatta kapitalizm sürecinin tamamladığını ve yeni dünya düzeninin Sosyalizme doğru evrileceğini söyleyenler de vardı, ki bana göre neoliberalizmin hakim olduğu dünyada ne Sosyalizme geri dönüş öngörülebilir ne de Turancıların hayal ettiği gibi ülkenin sınırları Özbekistandan Azarbeycandan başlayacaktır.

Dün, geçmişte KGB görevlisi ve günümüzde Rusya devlet başkanı olan Putin tarafından Lenin'i kötülediğini ve Ukrayna topraklarına girme komutunun verdiğini gördük askerlerine ve ilk bomba seslerini dünyaya duyurdu bu sabah saatlerinde.

Farklı farklı yorumlar yapılmaktadır dünya liderleri tarafından.

Ukrayna'nın NATO üyesi olması gerektiğine vurgu yapanlar da oluyor, Rusya'nın ekonomisine zarar vermek isteyenler de oluyor (İngiltere gibi)

Diğer yanda ABD'nin Rusya'ya ekonomi yaptırımlarının etkili olacağı ve Ukrayna işgalinden vaz geçireceğini öngören ülkeler de oluyor.

Size bir şey söyleyeyim. BIDEN ve PUTİN hatta İngiltere dahil önceden tasarlanmış bir program dahilinde gerçekleştirilmiş saldırıdır Rusya'nın Ukrayna'ya gerçekleştirmiş olduğu saldırı.

Daha doğrusu bu saldırının arka planında İsrail kökenli dünyanın 25-30 dünya şirket sahipleri yer almakta olduğunu söylersek yanılmamış oluruz. Zira dünyayı asıl yönetenlerinin bu dünya şirketlerinin patronlarıdır ve yeni dünya düzenini oluşturacak olan da bu patronlar olduğunun altını çizmek isterim.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..