Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Şubat '22

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kadınlar Verecek

Ukrayna-Rusya konusunda ülkemizin her iki ülkeye tarafsız ve eşit mesafede durmasının doğru bir duruş olduğunun altını çizerek başlayalım.

İki bin yirmi iki yılında kapital çıkarı yüzünden Rusya'nın Ukrayna'ya böylesine insanlık dışı saldırıyı herkes gibi ben de kınamak istiyorum.

Savaşlarda sadece silah üreticileri kazanır başka kimse kazanmaz.

Soğuk savaş dönemi sona erdiği tarih itibariyle, 1991 yılında bütün dünya ülkelerinin imzalamış olduğu 'herhangi bir ülke bir başka ülkeye saldırıda bulunmayacaktır' sözleşmesini hepimiz biliyoruz.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısından dolayı bana göre Putin bir savaş suçlusudur. BM tarafından yargılanmalıdır ama dünya ekonomisini elinde barındıran dünya tüccarları bu yargılamayı engelleyeceğini düşünüyorum.

Şunu demek istiyorum; Başta savaşlar olmak üzere, dünya ülkelerindeki gerek ekonomik gerek siyasal paradikmalarının tamamı dünya tüccarları tarafından yönlendirilmektedir. Durum böyle olunca Putin ve benzer liderler bu tüccarların almış oldukları kararlar doğrultusunda ülkelerini şekillendirmeye çalışmakta ve gerektiğinde savaş ortamını oluşturmakta.

Dünya ülkelerindeki liderlerin büyük çoğunluğu kapitalizm gırdabının içinde debelenip durmakta, bir lider dahi çıkıp savaşların son bulmasına ve silah üretimlerinin durdurulması konusunda görüş dahi bildirmemektedir.

Putin'e ders, Rus ve Ukrayna kadınları sandıkta vereceklerdir, zira kadınlar öncüdür ve bu savaşta en ağlayan kadınlar olmuştur.

 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..