Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '15

 
Kategori
Güncel
 

İnadına "mini etek", inadına "dekolte" giyiniz; maksat "cumhuriyet" kurtulsun!!

İnadına "mini etek", inadına "dekolte" giyiniz;  maksat "cumhuriyet" kurtulsun!!
 

internetten alınmıştır


"Çağdaş mücadele"nin önderi bir kısım "aydın" ve  gazetecilerimiz, Türkiyenin son yıllardaki kötü gidaşatına dur demek için "çağdaş" kadınımıza emir komut vermişler: İnadına mini etek, inadına dekolte giyeceksiniz, buyurmuşlar.

Evet, gün mücadele, mücahede(savaşım) günündür... Dindar iktidarın ülkenin cahil Müslüman halkının arzuları doğrultusunda yaptığı icraatlara karşı, aydın kadının fedakarlık yapma günüdür.

Bu "kutsal çağrı" yla Atatürk kadını savaş "arenası"a çağrılıyor... Kadınımız mücadele meydanına çıkacak, mini etek giyip dekolte takılarak "karanlığa" karşı kılç sallayacak!!!

Onlar, başörtüsünü serbest yaptılar, din ve ahlak eğitimini teşvik ettiler... Memleket Müslümanlaştıkça Müslümanlaşıyor... Bu gidişe dur demek için, kadınlarımız acilen soyunmalıdır!!!

Onlar örtünüyorsa siz açılın... Hem öyle bir açılın ki, dünya alem aydınlansın!!...

Eski zamanların "etkin eleman" ları, yeni zamanlarda "etkisiz eleman" haline geldikçe, savaşımı hızlandıryorlar... Türk kadınından fedakarlık üzerine fedakarlık bekliyorlar...

Türk kadını fedakardır, cefakardır; ülkesi için geçmişte de çok şeyler yapmıştır... Kurtuluş Harbinde yaptıkları tarihin şeref levhaları olarak kayıtlara geçmiştir... Düşmanı kovmuş, Cumhuriyeti kurmuştur.

Gün yine böyle bir mücadele günüdür... Dün düşmanı kovup cumhuriyeti kurmak için yapılan fedakarlık, bugün Cumhuriyetin "değerlerini" korumak için yapılmalıdır!

İstiklal Harbinde, yorganı bebeğinin üzerinden alıp cepheye taşıdığı silahların üzerine seren Müslüman Türk kadınının yaptığı fedakarlığı şimdi "modern" Müslüman kadını yapmalıdır...

Şu farkla ki, o zaman yorganı silahların üzerine örten kadın, şimdi kendi üzerindeki örtüyü kaldırıp atmalıdır... İnadına mini etek giymeli, inadına dekolte takılmalıdır!!

Cumhuriyetin "değerleri" elden gitmektedir. Yüzde doksan dokuzu Müslüman toplum giderek "Müslümanlaşmakta" dır, tehlike yakındır; gün fedakarlık yapma gündür...

Özellikle kadınlarımız "giyim"den fekadaklık yapıp alttan kısaltmalı, üstten eksiltmelidir... Ülkeyi, "karanlık"lara götüren bu "ampul" e karşı, bembeyaz tenlerini açıp  yeniden aydınlatmalıdır!!..

İşte Türkiyenin en parlak "aydın"ları böyle bir manifesto'ya imza atıyor... Devletin ve rejimin kurtalırması için Türk Kadını'nı göreve çağırıyor... Epeyce "kutsal" bir görev bu!

Bakalım, "fedakar"  Türk kadını bu Cumhuriyet "mücahit"lerinin çağrısına uyacak mı?.. Şu soğuk kış günlerinde bu kadar "soyunma" sağlıklı olmayacağından, herhalde önümezdeki yaz mevsimini bekleyeceğiz bunu görmek için...

Kendileri  bir "şey" beceremeyen "Cumhuriyet" erkeği mücadeleyi kadınlara havale ediyor yani....

Memleketi yine kadınlarımız kurtaracak vesselam!!!

Taşı gediğine koymak için;

http://blog.milliyet.com.tr/elin-namusu-uzerinden--cagdas--olma-luksu-/Blog/?BlogNo=435084

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..