Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '13

     
    Kategori
    Siyaset
     

    İnandırıcı değil!

    İnandırıcı değil!
     

    Başbakan İzmir'e belediye başkanlarını açıklamaK için geldi. Burada bir konuşma yaptı. Konuşmasından notlar aldım inandırıcı gelmeyen yönleri sizlerle paylaşmak istedim.

    'İzmir CHP ' den çok çekti yolda onu gördük' demiş.

    Ben de size bir soru sorayım hükümet olarak illere ödenek ayırırken ne kadar adaletli davranıyorsunuz?

    Normalde hükümet illere ödenek aktarırken adaletli olması, sırf kendi partisinin yönetimindeki il olduğu için fazla pay verip, kendi partisinden olmayan yönetimdeki illere az ödenek verilmemelidir.
    Fakat ne yazık ki böyle bir durum olduğu açıkça ortada. Hal böyle olunca da bazı şeylerin eksik kalması normal. Yoksa belediye başkanı kendi ilinin güzel görünmesinin herkesin imrendiği bir şehir olmasını neden istemesin.

    'Hiç bir ilin yaşam tarzına karışmadık' demiş sayın Başbakan,

    Evet doğru söylemiş, illerin yaşam tarzlarına tek tek karışmakla uğraşmadı. Tüm ülkenin yaşam tarzına karıştı. Kadınların kürtaj yaptırmasından alkol yasağına, öğrenciler kızlı erkekli yaşıyorlar deyip öğrencinin hayatına karıştın polis baskınları yaptırdın. Onlar da emir kulu tıpkı gezi protestolarında ki gibi emirleri yerine getirdiler. Elinde böyle bir güç varken tek bir sözünle her şey yerine geliyorken bunu neden kullanmayacaksın diymi.

    'Izmir AKP belediyesi olursa sıçrayacak' demişsin,

    Çok güzel demişsin, biz İzmirli'lerde isteriz İzmir olduğu yerden daha yukarılarda olsun ama bunu bize bi seçim propogandası olarak sunma, verilen vaatlerin ne kadar yerine getirildiğinin görüyoruz.
    Madem böyle bir planın var Türkiye'nin çıkarı için iyi bir şey diyorsun neden bunu seçim propogandası olarak kullanıyorsun. Git İzmir'e de benim içim buna el vermiyor, biz el ele verelim bu şehri Dünya 'ya daha iyi tanıtalım, sun projelerini belediyeye öyleyse. Ama şöyle deme benim belediyem olursa yaparım. Bunu söylediğin vakit kusura bakma ama inandırıcılığın kalmıyor.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 74
    Kayıt tarihi
    : 16.12.13
     
     

    Gazetecilik son sınıf öğrencisiyim. İzmirliyim, su sporları ve extrem sporları severim. ..