​ İnönü ve dostluk / Blog / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '07

 
Kategori
Blog
 

İnönü ve dostluk

İnönü ve dostluk
 

Kavuşmak

İnsan, yaşadığı sürece hergün yeni sürprizlerle karşılaşıyor.

İnönü buluşması, eşim ve benim içinde inanılmaz sürprizlerle dolu ve ömrümüzün sonuna kadar saklayacağımız güzel anılarla kalacak. Hiç kuşkusuz bu birlikteliğin baş mimarı, değerli dost, centilmen insan Talip BÖLÜKBAŞI.

Katılan tüm değerli dostların yazılarında belirttikleri gibi, eşim ve ben, sonsuz teşekkürler ediyorum Sayın Bölükbaşı'na, İnönü'deki tüm pilot ve diğer görevliler ile THK camiasına.

Ortak payda'da buluşan insanlar, bence dünyanın neresinde olursa olsun, birbirlerini hiç görmemiş olsalar bile, yazdıkları yazılar ve dünya görüşlerinden, ilk karşılaşmalarında , sanki yıllardır tanışıyorlarda , uzun bir süre ayrı kalmışlar, karşılaşmalarında kucaklaşıyorlar sımsıkı, hatır sorup hasret gideriyor.

Dostlarım o kadar güzel kelimelerle çok zarif anlatmışlar'ki kavuşmamızı, tüm hoşlukları, bana çok da anlatacak birşey kalmamış diye düşünüyorum.

Hepinizi hasretle kucaklıyorum, şarkıları dinleme sabrını gösteren dostlarım, sağlık ve uzun ömür dileklerimle.

Güzel yurdumuzun makus talihini yenen İsmet İnönü'nün, değerli bilim adamı, siyasete mizah getiren, aydın, yurtsever oğlunu kaybettik, tüm dostlarımın ve sevenlerinin başı sağolsun.

Blog not 1. Buluşmamız tüm dostlar tarafından her mecliste anlatılacak, mutlaka THK'nun ne denli önemli olduğunu anlatmalıyız ve en yakın şubeye gidip üye olmalıyız.

Blog not 2. Kurban bayramı yaklaşıyor, halkı kurban derilerini THK 'na mutlaka makbuz karşılığında vermeleri konusunda ikna etmeliyiz, ülke geleceği için.

Blog not 3. Ülkedeki tüm yuttaşların hemen hemen tümünün faturalı cep telefonu var. Yangın uçağı alımı için, sadece 6 YTL karşılığında YANGIN yazıp 3919 'a mesaj yazın, küçük katkılar çığ gibi büyüdüğünde bir işe
yarayacak.

Blog not 4. http://www.thk.org.tr/2005/anasayfa.htm adresinde kurumla ilgili hertürlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 7
: 959
Kayıt tarihi
: 01.08.07
 
 

Ankara'da 1955 yılından beri yaşıyorum. İki oğlum var ve eşimle birlikte onlara tüm aileler gibi ..