Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '12

 
Kategori
Güncel
 

İşi uzatmayacağız!..

İşi uzatmayacağız!..
 

“Silivri'de 4 gün boyunca devam eden ve dün öğlen saatlerinde iddianame okunma safhası sona eren duruşmaların sonunda mahkeme başkanı Mehmet Ekinci, bundan sonraki sürece ilişkin bilgiler verdi”

İşi uzatmayacaklarını, ara vermeden devam edeceklerini söyledi. “Ara vermek” tabirinin ise üç beş ay ara demek olduğunu bildirdi.

Hadi buyurun hep beraber sevinelim. Şike davası görülecekmiş. Kanunlara uygun olarak bitirilecekmiş.

Mahkeme başkanı,  “Savunma bütünlüğünün bozulmaması için önce Olgun Peker'den savunmasını alacağız. İddianamede Peker grubu adı altında toplanan sanıkların ifadesini alacağız. O grup tamamlandıktan sonra Aziz Yıldırım grubunun savunmalarını alacağız" diye konuştu. Silivri’de sekiz aydır tutuklu bulunan bu insanlar Çağlayana gelince yargılama olması gereken hızda devam edecekmiş.

Anlaşılan o ki bu beylere birileri yargılamalarını, karar vermelerini tembihlemiş. Tabii bu da Silivri’nin düzenini bozacağı için mahkemeyi başka yere alarak yapılacaktır. Yoksa Silivri’de yatan onca insan gerçek anlamda yargılanacakları ve haklarında şöyle veya böyle bir karar verilme ihtimali olduğu gibi bir hayale kapılacaklardı.

İzmir 2012

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..