Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '15

 
Kategori
Dünya
 

İslamiyete karşı savaş

İSLAMİYET’E KARŞI SAVAŞ                  

Mustafa ACER           

15 Kasım 2015

Dünyada İslamiyet’i itibarsızlaştırmak amacıyla yürütülen bir algı operasyonu uygulanmaktadır. Bu algı operasyonunu kim veya kimler uyguluyor? Bu çok açık olarak bellidir. Terör olaylarından kim fayda sağlıyorsa onların oyunu olduğu ortadadır. Peki bu olaylarla kim, ne fayda sağlıyor? İslamiyet’e savaş açmış olan haçlı Egemen Güçlerin zihniyeti bu olayların yaratıcısı ve uygulayıcısıdır. Amaçları da; Müslümanlığın masum insanları öldüren terörist bir anlayışa sahip olduğu imajını yayarak, Müslümanları suçlu göstermek isteyen büyük bir oyun yürütmektir. Bu oyun Hıristiyan ve Yahudi dünyasında yaygın bir algı olarak kullanılmakta ve Müslümanlık itibarsızlaştırılmak istenmektedir.

11 Eylül 2001’de ikiz kulelerin vurulması, Usame Bin Ladin, El-kaide, El-Nusra, Taliban, Hizbullah, İhvan, İBDA-C, IŞİD, PKK, PYD, PEJAK ve Dünya’da kendini Müslüman olarak tanıtan terörist örgütler tarafından yürütülen bütün faaliyetler bu algı operasyonunun birer parçası ve İslamiyet’i şiddet yanlısı bir din şeklinde gösterme çabasıdır. Bu terör örgütleri Dünyadaki Egemen Güçler tarafından oluşturulmakta, desteklenmekte ve beslenmektedir. Bu Haçlı zihniyetinin amacı; İslamiyet’i kötülüklerin kaynağı gibi göstererek suçlamak, itibarsızlaştırmak ve uzun dönemde ortadan kaldırmanın yollarını aramaktır. Müslümanların bu oyunu bozması ve Terör örgütlerinin İslamiyet’le ilgisinin olamayacağını Dünyaya anlatması zorunludur.

İslamiyet’te; İslam Devleti diye bir kavram yoktur. Kuran; insan ile Allah arasında hiçbir kişi veya kurumun olmadığını, insanın yaptığı iyiliğin mükafatını ve kötülüğün cezasını Allah tarafından takdir edileceğini bildirmektedir. İslamiyet; insanların iyi ahlak üzerine olmasını sağlayan bir dindir. İslamiyet’te zorlama, baskı ve zor ile insanların inançlarına müdahale etme yetkisi hiç kimseye verilmemiştir. Allah’ın Peygambere verdiği görev; ancak tebliğdir. İslamiyet hiçbir şekilde insanları zorlamayı, onlara inançları nedeniyle baskı yapmayı kabul etmez.

İslamiyet; Masum insanları öldürmeyi kesinlikle yasaklamıştır. “Suçsuz bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek” gibidir.

Kendilerini Müslüman olarak tanıtan teröristler, Kuran’ın kesin emirlerine rağmen; baskı, zorlama ve silah yoluyla insanların inancına müdahaleye kalkıyorsa, kesinlikle Müslüman olamazlar. İslamiyet Allah’ın adını kullanarak İnsanlara zor kullanmayı, baskı yapmayı ve öldürmeyi kesinlikle kabul etmez. Kuran’da Allah Hz. Muhammed’de bakınız ne emrediyor!

88. Gaşiye Suresi 21. 22. Ayetler:"Ey Muhammed! Ortak koşucuları uyar/hatırlat, düşündür.

Çünkü sen, sadece bir uyarıcısın. Sen onlara zorla kabul ettirecek bir zorba değilsin."

Allah ancak size ve topraklarınıza saldıranlar olduğu zaman savaşmayı emreder. Onun dışında İslamiyet’te savaşmak emredilmemiştir. Müslümanlığı yaymak amacıyla silahlı cihat, savaş yoktur. Allah’ın emirlerini, yani Kuran’ı tebliğ etmek, yaymak emredilmiştir.

Her Müslüman Kuran’ı bildiği lisanda okumalı, anlamalı, emir ve yasaklarını öğrenmeli, ondan ilham almalıdır.

Allah ile kul arasında aracı olması; Şeyhlik, Tarikat liderliği ve hocalık kabul edilemez. Kuran’da tefrikaya ayrılmak lanetlenmiştir.

 
Toplam blog
: 66
: 317
Kayıt tarihi
: 23.04.12
 
 

İTÜ Makina Fakültesi 1974 mezunuyum. Ankara İTİA İşletme Yönetiminde master yaptım. Mühendislik v..