Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '11

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

İstanbul Kitap Fuarı 30. Yılını kutluyor

İstanbul Kitap Fuarı 30. Yılını kutluyor
 

Okumak için yanıp tutuşan kalplerin heyecanla beklediği Kitap Fuar’ı bu yıl 30. kez açıldı.  Benim gibi çocukluğundan beri, okumadan geçmeyen bir günü bile olmayanlar için bir cennet. Pamukşekeri dükkanına sizi atmışlar da, pembe rengin içinde kimse size müdahale etmeden, yuvarlanıp, içinizin dışınızın şekerleme olması gibi bir şey.

Fuar, Umut: Bir Düş Mü, Gerçek mi? ana teması ile karşımıza çıkıyor bu yıl. 600 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılıyor. Ne tür kitap okuyorsanız, bulabilme şansınız var. Ne istediğinizi bilerek giderseniz, örneğin yayınevini, yazarları ya da kitap isimlerini daha önceden belirlemişseniz, zaman kazanırsınız. Öte yandan, sabahtan akşama ben oradayım, her standa bakacağım derseniz, karşınıza hiç ummadığını hazineler de çıkabilir.

Malum, fuar Beylikdüzü’nde. Metrobüsle Avcılar’a kadar çok rahat gidebiliyorsunuz. Sonrası size kalmış. Biraz zahmetli olsa da, iyi bir okuyucu olarak, sonuç değer diyebilirim. Çocuk Kitapları bölümüne hayran kaldım. Tudem, Can Çocuk, Uçanbalık, Mavibulut, Mandolin Yayınları, Timaş Çocuk gibi pek çok yayınevi kitapları, imza günleri ile renk katıyor.

Yalnızca çocuklar değil, tüm kitapseverlerin, keyifli bir gün geçireceği, okuduğu kitabın yazarıyla söyleşi ve imza günleri ile buluşacağı, içine girince kelimelerin kokusunu içine çekerek doyacağı bir etkinlik. 12 Kasım Cumartesi başladı, 20 Kasım Pazara kadar sürecek. Üstelik, okumayıp, adeta içeceğiniz kitapları bu fuarda her zamankinden daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Haydi, kitaplar sizi bekliyor.

 http://www.tuyap.com.tr/webpages/kitapfuari/index.php

Çimen Erengezgin

 
Toplam blog
: 164
: 608
Kayıt tarihi
: 08.09.11
 
 

Yazar ve Yoga Eğitmeni ..