Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '13

 
Kategori
TV Programları
 

İşte yeni sezonun başlıca yeni dizileri!

İşte yeni sezonun başlıca yeni dizileri!
 

Eylül ayının yaklaşmasıyla yeni sezonun dizileri de netleşmeye başladı.. İşte sezonun başlıca yeni dizileri :

BENİM İÇİN ÜZÜLME - SHOW TV : Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezona başarılı bir giriş yapan ve kısa sürede Salı günlerinin en çok izlenen dizisi olan Benim İçin Üzülme, yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

FATİH - KANAL D : Yeni sezonun iddialı dizilerinden Fatih.. Başrolünde Mehmet Akif Alakurt , Gamze Özçelik gibi isimler var... Yakında Kanal D ekranlarında görücüye çıkacak..

MERHAMET - KANAL D : Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol'on başrolünü üstlendiği Narin ile Fırat'ın hikayesini anlatan Merhamet, eylül ayında kaldığı yerden devam edecek.

A.Ş.K - KANAL D : Hazal Kaya , Kaan Urgancıoğlu , Nebahat Çehre gibi isimlerin olduğu sezonun iddialı yapımlarından A.Ş.K yeni sezonda Kanal D'de izleyenleriyle buluşacak..

KAYIP - KANAL D : Çekimleri Kemerburgaz da yapılan yeni dizi Kayıp'ın başrolünde Mete Horozoğlu , Aslı Enver , Dolunay Soysert , Menderes Samancılar var.. Yeni sezon da Kanal D'de yer alacak..

ESKİ HİKAYE - TRT1 : TRT'nin iddialı dizilerinden Eski Hikaye'nin başrolünde Kuzey Güney'in Güney'i Buğra Gülsoy ve Funda Eryiğit var..

GÖRÜŞ GÜNÜ KADINLARI - FOX : Eşlerini göremek için cezaevine giden 4 farklı kadının hikayesinin anlatılacağı dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Şenay Gürler, Nesrin Cavadzade ve Semra Dinçer rol alıyor..

FATİH HARBİYE - FOX : Peyami Safa'nın eserinden uyarlanan Fatih Harbiye'nin başrolünde Pis Yedili dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Kadir Doğulu , Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer yer alıyor..Fatih Harbiye'de Fatih'te doğup büyüyen Neriman, onun çocukluk aşkı Şinasi ve İstanbul'un varlıklı ailelerinden birinin oğlu olan Macit'in hikayesi anlatılacak..

MEDCEZİR - STAR : Dünyanın en çok takip edilen dizilerinden olan THE O.C dizisinin yerli versiyonu olan Medcezir'de başrollerde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya var.. Dizinin senaristleri Aşk-ı Memnu ve Kuzey Güney'in de senaryolarını yazan Melek Gencoğlu ve Ece Yörenç..

ÇOCUKLAR DUYMASIN - FOX : Türk televizyon tarihinin en önemli dizilerinden olan Çocuklar Duymasın izleyicisine yeniden yeni bölümleriyle merhaba diyor.. Atv'de yer alan kadronun neredeyse birebir aynısı yer alırken ; Emel Müftüoğlu diziye katılan yeni isimlerden.. Dizi 2 Eylül'de Fox'ta başlıyor..

ÇALIKUŞU - KANAL D : Reşat Nuri Güntekin'in eserinden uyarlanan yapım daha önce TRT de yayınlamıştı.. Şimdi yeniden yeni oyuncularla ekrana gelecek.. Başrollerinde Burak Özçivit , Fahriye Evcen , Begüm Kütük gibi isimler var..

KAÇAK - ATV : Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği Kaçak dizisinde başrolde Kurtlar Vadisi'nin Mematisi Gürkan Uygun var.. Yapımda Anadolu da bir kasabada kahvecilik yapan eski bir polisin hikayesi anlatılacak..

BEN ONU ÇOK SEVDİM - ATV : Başrollerinde Mehmet Aslantuğ , Birce Akalay , İdil Fırat gibi isimlerin yer aldığı yapım Adnan Menderes'in fırtınalı aşk hayatını konu alıyor..

 

Ayrıca yaz dizisi diye başlayan  Güneşi Beklerken , Güzel Çirkin , Benim Hala Umudum Var , Doksanlar gibi yapımların yeni sezonda da devam edeceğini hatırlatayım..

Anlayacağınız bu senede dizi manyağı olacağız..

E hadi bakalım...

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..