Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '13

 
Kategori
TV Programları
 

Yeni Sezonda Gülben Ergen de Show Tv'de !

Yeni Sezonda Gülben Ergen de Show Tv'de !
 

Ciner grubuna geçen Show Tv arka arkaya bombaları patlatmaya başladı.. Kelime Oyunu , Simge Fıstıkoğlu , Benim İçin Üzülme derken yeni sezonda Gülben Ergen de artık Show Tv ekranlarında olacak..

Saba Tümer'in yerine Simge Fıstıkoğlu mu geldi diyorduk.. Demek ki Gülben Ergen gelmiş.. Fıstıkoğlu sabah kuşağında 07.00-09.00 saatleri arasında program sunarken , Gülben Ergen öğlen kuşağında bir kadın programı sunacak..

Gülben Ergen daha önce 1998-2001 yılları arasında TGRT'de Gümbür Gümbür Gülbence , 2008 yılında Atv'de Gülben Ergen'le Sürpriz ve son olarak da 2011 yılında TRT1'de Gülben programını sunmuştu.. Kendisi bu konuda gayet tecrübeli yani.. Oyunculuk ve şarkıcılık da cabası..

Programın içeriği , saati , türü konusunda henüz bir bilgi yok.. Ama dediğim gibi muhtemelen Saba Tümer'in yerine geçecek gibi duruyor.. Aksi hal de arka arkaya Simge Fıstıkoğlu , Saba Tümer ve Gülben Ergen 3 farklı kuşak da program sunuyor olacak.. Bu da neredeyse gündüz kuşağını kapatmak anlamına geliyor.. Kelime Oyunu da var malum..

Neyse bu sayede belki Cennet Mahallesi'nden de kurtuluruz bir süreliğine..

Şaka bir yana güzel gelişmeler oluyor.. Bu sene Show'un senesi gibi olacak..

Hayırlı olsun.. Emekler boşa gitmesin inşallah..

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..