- Kategori
- İlişkiler
İstek

Artık gitmek zamanı
Kaç zamandır düşünüyorum aşağıda yazacaklarımı. Senin için kabul edilemez olacak istediklerim ama belki de bu gece benim son gecem olacak. Yani şu an bile çok geç olacak belki de. Allah bize nasıl bir kader yazdı bilmiyoruz ama sanki çok uzun bir zamanım kalmadı gibi hissediyorum. Lütfen bana kızma. Dedim ya belki yıllar sonra belki yarın, ben olmadığım zaman bu hayatta söylemek istediğim şeylere iki dudak olmanı istiyorum senden. Buna hakkım yok, seni böyle bir durumla karşı karşıya bırakmak zorlamak istemiyorum ama şöyle sakin kafayla bir düşündüğünde belkide hak verirsin bana.
Şayet ben ve ailem yok olursak bir sarsıntıda anneme ulaşmanı istiyorum senden. Seninde bildiğin konular için kendini suçlu hissetmesin lütfen. Son birkaç gündür söylediği bazı şeylere çok kırılsamda asla kızmadığımı, onun da düşünmesi gereken kişiler olduğunun farkında olduğumu bilsin. O'na ikinci kez evlat acısı tatdırdığım için kendimi affetmeyeceğimi söyle. Hakkını helal etsin ve onu çok sevdiğimi bilsin. Bu arada, sen kimsin diye sorduğunda anlat O'na, seninle nasıl tanıştığımızı, neler yaşadığımızı veya neler yaşayamadığımızı anlat ve fırsat bulduğun da ziyaret et lütfen, benden geriye kalan bir şey ol O'na. Seni çok seveceğinden hiç şüphem yok.
Şayet ben yok olur ailem kalır ise hayatta kızımla irtibata geçmeni istiyorum senden. Ama hemen değil beni anlayacak yaşa gelene kadar bekle lütfen. O'na senden bahset. Seni bilmesini ve seni tanımasını istiyorum. Onları çok sevdiğimi fakat seninde benim için ne kadar değerli olduğundan bahset. Yazdığım şiirleri göster O'na belki o zaman anlar beni. Belki de çok kızar bana bilmiyorum ama bu gerçeği bilmesini istiyorum. Kardeşine sahip çıksın ve hiç yalnız bırakmasın onu.
Ve sennn. İstediklerimin ne kadar zor olduğunu biliyorum ama yapmak zorunda da değilsin. Seni suçlayamam neden yapmadın diye. O zaman sadece buraya yazılmış bir yazı olarak kalırlar. Keşke hayatımızı yönlendirirken çok acele etmemiş olsaydık ve beraber yaşasaydık şu kısacık hayatı. Ama böyle yazılmış napalım. İnşallah hayat hep senin istediğin gibi olur ve hep mutlu olursun. Yüzünden o güzel gülümseme hiç eksik olmasın, güzel gözlerindeki enerji hiç bitmesin inşallah. Hayat çok kısa üzülmeye değmez, yaşadığın anın değerini bil ve yanındakilere sımsıkı sarıl. Sen benim için hep çok özeldin ve hep öyle kalacaksın. Sen benden bu hayata kalan bir parça olacaksın. Seni çok seviyorum. Seni hep izliyor olacağım unutma:))