Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '14

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

İsteyin ve sahip olun

İsteyin ve sahip olun
 

Hayal kurmak, zihinde canlandırmak çok önemlidir. Zihnimizde bazen korktuğumuz şeyleri canlandırırız bazen ise yaşamak istediğimiz şeyleri. Dikkat edin zihninizde yoğun bir şekilde canlandırdığınız korkularınızı akabinde yaşarsınız. ''Korktuğum başıma geldi'' cümlesini belki de fark etmeden kaç kez kurdunuz. Bu çok doğaldır çünkü korku enerjisi çok yoğun ve güçlü bir enerjidir. Korktuğunuz şey her neyse evren size onu yaşatır.

Yaşatır ki onu deneyimleyin ve artık korkmaktan vazgeçin çünkü o şey başınıza geldiğinde de hayat devam eder ve siz yaşamaya devam edersiniz. Korkmayın veya neden korkuyorsanız zihninizi rahat bırakın. Yaşayacaksanız da yaşayın, deneyimleyin, öğrenin, bir müddet onla yüzleşin. Size kattıklarıyla mutlu olun. Bir daha ki adımınızı daha dikkatli atın. Daha da olgunlaşmanıza izin verin. Belki sizin hayır gördüğünüzde şer, şer gördüğünüzde de hayır vardır. Kendinize zaman tanıyın ve görün.

İstemediklerinizden çok istediklerinizi canlandırın zihninizde. Onun enerjisini çekin kendinize. İleride olacak şeylerin provasını yapmış olun. Düşünce gücünüzün sınırlarını ve mükemmelliğini deneyimleyin.

Ne olmak veya kimle olmak istiyorsanız oradaymışsınız, onlaymışsınız gibi hareket edin. Gece yatmadan orayı veya o kişiyi düşünün. Bunlarla kendinize yeni anılar kazandırın. Gerçekten inandığınız şeyi yaşarsınız. Biraz bile olsa şüphe size engel yaratır.Geleceğe dair olan bu anınızı öyle bir kurun ki görsellikten ziyade tüm duyularınıza hitap etsin. Zihninizde o an çalan müziği dinleyin, dokunduğunuz her şeyi hissedin, havasını koklayın  içinize çekin. Sonra düşünün, o anının içinde kendinizi nasıl hissediyorsunuz. Eğer rahatsanız, istediğinizle yeni oluşturduğunuz anınız uyuşuyor demektir. Aksine rahatsız olduğunuz veya bunu da nasıl yapacağım, çok imkansız gibi şeyler düşünüp söylüyorsanız o zaman bir uyuşmazlık var demektir. Eksiklik veya fazlalık neredeyse onu keşfedip yeni ve doğru olan anıyı oluşturun. Oluşturun ve zamanını kollamayın. Bekleyin, bu noktada sabır çok önemlidir. Merak etmeyin o en doğru zamanda olacaktır. Sitemkar bir tavırla beklemek zamanı uzatır.

Hiçbir şey imkansız değildir, bunu sakın unutmayın. Siz mükemmelsiniz ve gerçekten istediğiniz, kendinizle uyum içinde hissettiğiniz ne varsa yaşarsınız.

sevgiler 

 
Toplam blog
: 18
: 993
Kayıt tarihi
: 10.05.14
 
 

sosyolog  & psikoloji master ..