Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İsveç`in Göteborg şehrinde oturmaktayım;  evli ve bir kiz bir oglan iki çocuğum var. İsveç`te öğretmenlik yapmaktayım. Tatillerde İstanbul`da bulunmaktayım. GÜZEL olan her şeyi severim. ÖNYARGILI değilim, ALMAKTAN çok VERMİŞİM;  Öğrenmek istedikçe öğreten olmuşum, sonunda ÖĞRETMEN olmuşum. mesleğime aşık, kendim..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Müslüman diyor ki savaşın nedeni Allah ve petrol; biri sahibimiz, diğeri ekmeğimiz, nasıl vazgeçeriz

Zurnanın "zırt" dediği noktaya parmak bastınız. Ama, zurnalcı toplumun bu yakadan alacağı bir ders yok.

06 Aralık 2015 12:12
İmam Nikâhı

Kusuruma bakılmasın ama, sizin gibi aydın insanlar da,"imam nikâhı,dinimizin gereğidir" deyip,yapılmasında öneriler getirmeyi düşünebiliyorsa, ülkemizde elbette ki "paralel devlet-ler" oluşacaktır.. Kıyılan resmi nikah,düşünebileceğiniz her türlü dini vecibeleri de içerir; gerisi "gelenek"tir ve çağımıza uymayan genelekler,ANAYASA yoluyla giderilmiştir..Tabii, önce TC Devrim Yasalarını kabul edenler için geçerlidir bu söz; gerisi zaten teferruat olmalı, ama bizde -maalesef- tersine yürüyor; yasalar yerine gelenekler iş görüyor!..Saygılarımla..

17 Ocak 2014 09:54
Yepyeni bir yılla birlikte, yeni Asgari Ücret tespit edildi!

İşin üçkâğıtçılığı nerde biliyor muzunuz Sn.Karip,asgarı ücret artışını bilinçli olarak yılın son gününe bırakarak, yeni yılın ilk haftasında zamları sıraya dizecekleri!..Böylece artan 43 lira da fazlasıyla zamlarla eriyecek..Bir iktidar vatandaşına düşman olmayı görsün,psikolojik savaş yaratmak için ülkesini bile satar!..(özürle)

01 Ocak 2014 02:42
 
Toplam blog
: 193
: 1086
Kayıt tarihi
: 02.02.10