- Kategori
- TV Programları
İzdivaç programları arasında şok kavga!

Son yılların en rezil ve en yapay formatlarından olan izdivaç programlarının ne kadar izleyici odaklı olduğunu hepimiz biliyoruz. Yani izleyici çekmek, reyting almak için her türlü olay ve oyun yaşanır bu formatlarda. Kavgalar, canlı yayın kazaları, garip tipleri çıkarıp sosyal medyanın diline bilerek düşmeya çalışmak gibi farklı yolları dener bu formatlar.
Bu garip yollardan bir tanesi ile ilgili bir gelişme geçtiğimiz günlerde FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la adlı program ile ilgili olarak yaşanmıştı. Bu gelişmeye göre ; geçtiğimiz yılın Ekim ayında yayınlanan bir bölümde kullanılan nikah memurunun sahte olduğu, bu kişinin aslında ulaştırma ile ilgili çalışanlardan bir tanesi olduğu ortaya çıkmıştı. Bu gelişmenin ardından bahsi geçen şahıs kandırıldığını iddia etmiş ve yapım ekibini suçlamıştı.
Tüm bu olayların ardından bahsi geçen programın sunucusu Zuhal Topal'dan herhangi bir açıklama gelmemişti. Bu durum iddiaların kabul edildiği şekilde yorumlansa da, yapım ekibi bugün bir açıklama yaptı. Bahsedilen açıklamada direkt olarak ATV'de yayınlanan Esra Erol'da ekibini ve kanalı suçlayan ifadelerin bulunması, iki taraf arasında başlayan savaşın habercisi idi.
Bahsi geçen açıklamalarda şı ifadelere yer verildi :
'' KAMUOYUNUN DİKKATİNE...
Büyük paralar ödeyerek aldıkları evlilik programının reyting alamamasından dolayı kasıtlı olarak akıl almaz iddialarla yalan haber yapan ve bu vesile ile Adnan İlişmen ve Halis Bozkurt gibi saf insanların kullanan Sabah ve ATV grubunu kınıyor ; bu karalama kampanyasını yapan, yöneten ve alet olanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğumuzu ve gerekli cezaları almaları için bu işin takipçisi olacağımızı kamuoyunua saygılarımızla bildiriyoruz.
Sobe Film ''
Bu açıklamada yer alan ''büyük paralar ödeyerek aldıkları evlilik programının reyting alamaması'' kısmının direkt olarak Esra Erol'da programına gönderme olduğunu görmek zor olmasa gerek.
Bunun arkasında Zuhal Topal'la son dönemlerde Esra Erol'da programından daha iyi reyting sonuçları almasının olduğunu iddia ediyorlar yani. ''Başarımızı çekemiyorlar.'' tribi atmışlar bariz.
E arkadaş ben de oyun yapsam, abuk subuk tipleri çıkarıp maymuna çevirsem izlenirim. Bu çok övünülecek bir şey değil yani. Sanki bir tartışma ya da kültür sanat programı yapıyormuşçasına tavır takınmak çok mantıklı gelmedi bana.
Bu arada bugün yayınlanan Esra Erol'da programında programın sunucusu Esra Erol'un nikah için gelen nikah memurunun memuriyet kartını sorması ve kameralara görmesi de buna atılan bir taştı sanırım.
Olay iyice sidik yarışına döndü anlayacağınız sevgili okuyucular.
Siz bu 2 tarafın hangisini seçiyorsunuz bilmem ama, ben 2 tarafa da akıl fikir diliyorum.
İnsanları kullanarak daha fazla para kazanma adına yaratılan bu suni gündemi de ayrıca kınıyorum.
Yazık bize vallahi çok yazık.
Anıl Koldaş
twitter.com/koldasanil
koldasanil@gmail.com