- Kategori
- Blog
İzmir buluşmasının ardından...

Eski dostlarıma selam veremedim... Yeni dostluklar için " merhaba" diyemedim... Yüzünüzü göremedim, yüzümü gösteremedim... Körfez de salına salına giden vapurda, yüzümü yalayan imbatın eşliğinde bir bardak demli çay içemedim...
Güzelgah'da dost sohbetlerini meze yapıp iki duble rakıyla demlenemedim.
O keyifli ortamda çalan müziğe belki şarkıyı mırıldanarak, belki dans ederek belki de göbek atarak eşlik de edemedim... Resimlerinizde de görünemedim. Ama sanmayın ki sevgili dostlar ben o gün oraya gelemedim.
Aklımla, gönlümle, sevgimle İzmir'de oldum... İzmirli dostlar kabul ederler mi bilemiyorum ama, ben o gün "İzmirli oldum". Eymir'den kalan dost sıcaklıklarına, sohbetlerine, paylaşımlarına aşinayım ben. Tanıdıklarımla yeniden buluştum, yüzlerini görmesem, seslerini duymasamda yenilerini de ekledim dostlar hanesine. O gün orada göremediklerimi, duyamadıklarımı sizlerden gördüm, duydum.Tanışamadıklarımı da sizler sayesinde tanıdım.Hepinizin 8 Eylül yazıları gözüm, kulağım oldu. Ve o gün sadece aklım ve gönlümle sizlerin yanında olabilmekle ne kadar eksik kaldığımı hissettim.
Sevgili İlyas Bayram ve sevgili Pelin. Gönlünüze, elinize, emeğinize sağlık.Bu derece özenli ve mükemmel konukseverliğiniz için.
Sevgili Pirmete, Feyhan, Neşe hanım, Beenmaya, Nihal Yetkin, Celal Çelik, Mehmet Eren, Yağmur Zamanı, Tuğba, Alev Hanım ve değerli eşi Rober bey, Deniz...O gün orada ne kadar çok dostum olduğunu , burada Bodrum'da sizler sayesinde hissettim ve kendi adıma sevindim. Hepinize teşekkür ederim, dostluklarınızla gönlümü ısıttığınız için.
Tanışmasakda artık tanıdığım, Zadik, Emre Tekin, Homeros, Harun Deniz, Ahmet Yılmaz, Sevim Özken, Tijhal, Kendimece, Kuşkayası, Sibel Önal, Işın Çavdar, Şükriye Karahan, Nuray, Bensu ve bir türlü görüşemediğimiz sevgili İzmir Mavilim... Sizlerede teşekkür ederim. Blog arkadaşım olduğunuz için.
Bir daha böyle bir buluşma ne zaman, nerede olur bilemiyorum ama... Bir daha böyle bir yazı da yazmak istemiyorum. Hepinize ben " hoşgeldin" diyeceğim.
İyiki varsınız sevgili dostlar. İyi ki varsınız.