Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kamu ve özel sektörde geçen yıllar... Halkla ilişkiler, kalite yönetim sistemleri, kültür sanat oraganizasyonları ile ilgili görev yılları... Şimdi sakin bir kıyı kasabasında daha mütevazi ama daha yaşamaya değer bir hayat seçimi. Ama yine de birileri için birşeyler yapabilme isteği... Olabildiği kadar tabii.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Hadisenin vukuatı nedir?

Öncelikle sevgili yelişsoğan yazının altına bir imza da ben atmak istiyorum. Bir de bir öneri...Küçüklerle uğraşarak zaman yitirme bence. Didişmeyi ve sıkışınca sıvışmayı severler. Sen inme o seviyelere. Bilirimki gönlün ve aklın gibi temiz ciğerlerin dayanmaz onların kokularına. Sana ve yeni hemşehrine selam ve sevgilerimle. :)

08 Şubat 2009 21:17
Neden blog, İzmir Mavilimce; günce yazıyorum?

"Seni seviyorum" demekten, yazmaktan vazgeçmeyen birinin daha çok söyleyecek sözü, yazacak yazısı vardır. Her zaman yaz, her zaman okuyalım. Söylenen kelamda, yazılan yazıda bir "mavi" bir de " sevgi" varsa doyum olmaz. İyi ki varsın ve de iyi ki yazarsın:)..Sevgi ve selamlarımla.

03 Şubat 2009 20:57
''Göz göre göre öldürüldük....''

Her biri , ayrı ayrı düştükleri yerlerde birer mum olup karanlığa ışık tutuyorlar. Bu kör karanlığın içinden onların ışık tuttuğu yoldan ilerleyerek , güneşli günlere ulaşacağız mutlaka. Hepsini saygıyla anıyorum.

25 Ocak 2009 00:59
 
Toplam blog
: 64
: 627
Kayıt tarihi
: 09.03.07