Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Haziran '12

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kadehimi sizin için kaldırıyorum!

Kadehimi sizin için kaldırıyorum!
 

arsiv.indigodergisi.com


Bir insan, çevresindeki insanların; (komşu, arkadaş, akraba, dost, vs) değerlerine saygı göstermeyip, kendi egosunu tatmin için Facebook’ta (vs) yayınladığı yazı ve görseller sonrasında. Nasıl oluyor da kendisiyle aynı düşüncede olmayan bu minvaldeki insanların yüzüne utanmadan bakabiliyor?

Kendi sayfasında ekli insanların özgür iradesine ipotek koyan paylaşımlarla, halen insan içine çıkan, kendini diğerlerinden daha aydın ve kültürlü gören zavallı kokuşmuş zihniyetin parçaları. Bundan böyle sizi sayfamdan atmayacağım! Size, insan kardeşlerime yaptığınız hakaretleri, haksızlıkları, rezaletleri ve saygısızlıkların karşılığını zaman zaman hak ettiğiniz şekilde servise sunacağım!

Belki biraz utanma duygunuz varsa ne paylaştığınıza dikkat edersiniz!

Sizler başkalarının partizanlıktan dolayı çektikleri kuyruk acısı yüzünden; fitne, fesatlık ve nifak kokan paylaşımlarını “Vatan Millet Sakarya” edebiyatı ile paylaşıp, yaptıklarınızdan haberi olmayan bir kitleye küfür ve hakaret ederek kendini tatmin eden zavallılarsınız!

Mert insan, cephede düşmanına dahi saygı duyan insandır. Kaldı ki siz kapı komşunuza, iş arkadaşınıza, mahalle bakkalınıza esnafınıza, eşinize, arkadaşınıza, dostum dediğiniz insanların değerlerine saygı duymayan bir çeşit, garip bir tür’sünüz.

Size insan bile demeye dilim varmıyor. Dini, dili, ırkı ne olursa olsun, vatanımızı vatan bilen, bayrağımızı bayrak bilen, tüm iyi insanlar benim kardeşimdir. Bu iyi insanlara; önemli bir değeri öne sürerek, onun arkasından kahpece saldıran, hakaret ve küfür eden şahsiyetsiz, kişiliksiz, kimlik ve kariyer peşinde koşan zavallı beceriksizler ordusu...

Toplumda önemli bir mevkie gelmiş ve yıllardır bu halkın sırtından geçinen asalaklar; hakkınızı Adalet Sarayında aramak varken, kapı arkalarında fiskos yaparak (!) milleti galeyana getirmeye, bir kitlenin üzerine sürerek, milleti birbirine kırdırarak, huzur ve ortamı bozup kaos yaratarak, hakkınızı alacağınızı mı sanıyorsunuz? Ya da intikamınızı?

Buna iyi insanların geçmişte olduğu gibi yine sessiz kalacaklarını mı sanıyorsunuz? Facebook sayfalarında cirit atan modası geçmiş sahne cambazları, palyaçolar...

Kadehimi sizin için kaldırıyorum!

M.Talip Girgin

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..