Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '15

 
Kategori
TV Programları
 

Kaderimin Yazıldığı Gün / Kahraman'ın düğün günü, Kerem kazdığı kuyuya düştü!

Kaderimin Yazıldığı Gün / Kahraman'ın düğün günü, Kerem kazdığı kuyuya düştü!
 

Baş rollerini Özcan Deniz ve Hatice Şendil'in oynadığı Star Tv'nin tutkulu dizisi "Kaderimin Yazıldığı Gün" de olanlar oldu, Kerem kendi kazdığı kuyuya düştü.

Sevilen dizinin reytingleri de oldukça iyi yerlerde. Total'de 3.sırada, AB'de 4.sırada yer almıştır.

Defne kocası Kahraman'dan boşanmamak için bir oyun oynar. Beş haftalık hamile olduğunu söyler, bunu da rapor ile belgeler. Kahraman ona inanmaz, bir jinekoloğa götürür. Doktor eşiniz beş haftalık hamile der.

Defne'nin annesi Neval Hanım, Elif'in kapısına gider, çok güzel rol yaptığını, Defne ile Kahraman'ın boşanmak üzere olduklarını söyler. Defne'nin de hamile olduğunu söyler. Bu bir mucize der ve doğacak çocuğun babasız kalacağını söyler. Ben sizden Kahraman boşanmasın demeye gelmiştim der ve gider.  Elif de derhal mahkeme salonuna gelir. Duyduklarım doğru mu? Defne hamile mi? Boşanma, çocuğunu babasız bırakma? Defne söz verdiği gibi, mahkemede diretmez ve boşanırlar.

Kerem intikam için kirli işer peşindedir. Profesyonel kiralık bir katil bulur ve onunla bir kafede buluşur. Dayısı Kahraman'ın resmini verir. Katil sen koskoca bir iş adamını indirmemi istiyorsun. Bu iş zor, oldukça korunan birisidir. Bu trilyonluk iş, ama senin için 700 bin olsun.

Ekran AlıntısıKYG25.1

Kerem ben bu kadar parayı bir anda bulamam deyince katil işine geliyorsa ararsın der ve gider. Kerem Yakup dayısından Londra'ya gideceğini 700 bin liraya ihtiyacı olduğunu söyler. Yakup, ben bu kadar parayı tek imzayla veremem der ve yan çizer.

Ekran AlıntısıKYG25.2

Kahraman boşanma müjdesini Elif'e verir. zor da olsa Elif'e ikna eder. Nikah dairesine gidip en yakın zamana gün alırlar. Kahraman Elif'e sen 3 gün sonrasını düşün, şimdiden hazırlıklara başla, üzme kendini müstakbel karım diyerek telkinde bulunur.

Ekran AlıntısıKYG25.2A

Diğer taraftan Defne'nin annesi Neval Hanım bir takım planlar peşindedir. Seni tekrar Kahraman'a kavuşturacak kişi, Elif'in üvey abisi İbrahim.

Ekran KYG25.3

O da babasının ölümünden dolayı intikam peşinde. İnce planını kızına anlatır. Elif doğum yaptıktan sonra, İbrahim Elif'i öldürecek, öksüz kalan çocuğunu da sen büyüteceksin. Bir taşla iki kuş, hem kendi çocuğunu, hem de Kahraman'ın Elif'ten doğma çocuğunu annelik yapacaksın. Defne bütün bunları bir de İbrahim'den dinler. Elif, babamın ölümüne sebep olduğu için, Elif'in canını alacağını söyler.

Ekran AlıntısıKYG25.4

Kahraman ve Elif eve gelirler ve Sultan annesine boşandığını, 3 gün sonra evleneceklerini söylerler. Yarın akşam da istemeye geleceklerini, 3 gün sonra da düğün olacağını söyler.

Meryem Hanım oğlu Kerem için endişelidir. Bu olanları kaldıramadığını, annesi Kıymet Hanım ile konuşur. Defne eve gelir, boşandıklarını eşyalarını toplamaya geldiğini söyler. Her Şey için Rıza Beye teşekkür eder, ellerini öper.

Kahraman da akşam evde toplanan Defne'ye anlayışı için teşekkür eder. Defne, ben sadece senin mutlu olmanı istiyorum. Kahraman, boşansak da, ben hep yanında olacağım, çocuğum da babasız olmayacak, bundan hiç kuşkun olmasın. Defne, babasının verdiği aile yadigarı yüzüğü çıkartır, Kahraman'a iade eder.

Ekran AlıntısıKYG25.6

Kahraman babasına, Elif'i annesinden istemelerini, 2 gün sonra da düğünleri olacağını söyler. Yakup eve gelişinde karısı Şükran bütün havadisleri kocasına yetiştirir. Defne Yörükhan'lara ait bir şeyi kendisi ile birlikte alıp götürdü. Defne'nin hamile olduğunu söyler. Yakup şeytanca bir plan yapar, Kahraman'ın bütün bu kirli çamaşırlarını basına aktarmaya, babasının da Kahraman ile ilgili bu haberleri gazeteden öğrenmesini sağlayacaktır.

Ekran AlıntısıKYG25.7

Elif çok mutludur, evde küçük köpeği okşayarak bu keyfi doyasıya hazmetmeye çalışır.

Kerem bir de dayısı Kahraman ile Elif'i bir arada yakalar, onlarla konuşmak ister. Olanlar, yaptıkları için onlardan özür diler. Londra'ya gitmek istediğini, tahsilini devam edeceğini, yarım kalan tezini ve doktorasını yapacağını söyler. Orada bir de iş kurabileceğini söyler. Onlara mutluluklar diler. Dayısı da Kerem'e sen benim oğlum gibisin, sen de mutlu olacaksın, der.

Ekran KYG25.8

Akşam kız isteme işi için, çiçek ve çikolataların hazırlama işini Şükran ve Yakup'a bırakırlar. Yakup gazeteci ile buluşup bilgileri aktarır, boy boy resimlerin çekilmesini ister. Yakup, Elif'in taşıyıcı anne olduğunu, Defne'nin de hamile olduğunu ve dün boşandıklarını, her şeyi gazeteciye bir bir anlatır.

Ekran AlıntısıKYG25.9

Kerem Londra'ya gideceğini annesi ve dedesine söyler. Dedesi ile özel konuşmak ister. Londra'da iş kuracağını ve bu iş için 800-900 bin liraya ihtiyacı olduğunu söyler. İthalat yapacağını söyler. Dedesi Rıza Bey isteği parayı bankaya talimat verip, hesabına geçirtir.

Kahraman ile Elif, gelinlik beğenirler, düğün çiçeklerini bakarlar.

Maksut hapishanede bir takım işler çevirir. Adamı sayesinde içeriden işleri yönetir. İçeride sözü geçen bir dayı-başı olmuştur.

Meryem ile Şükran tartışırlar. Şükran biz Kerem için istemeye gittik, Yakup ile bu akşamki istemeye gelmeyeceklerini söyler. Annesi ile babası gidecektir istemeye...

Ekran AlıntısıKYG25.11

Kerem, kiralık katil ile buluşur, konuşurlar. Parayı alırsam bu işi bitmiştir. Sonra vazgeçtim diyerek karşıma gelme. Kerem, Kahraman Yörükhan ölecek der ve bir çanta dolusu parayı teslim eder.

Ekran AlıntısıKYG25.12

Kahraman, bahçeye bir fidan diker. Küçük bir fidanken, büyük bir çınar ağacı olacağız der ve Elif benimle evlenir misin? Elif, "Evet Kahraman" diyerek cevap verir.

Ekran AlıntısıKYG25.14

Sultan Hanım, kızlarına iki kızım, iki nazım, ciğerimin köşeleri diyerek okşar. Melekler gibi olmuşsunuz der ve mutluluktan ağlar.

O gece Rıza bey ve Karısı Kıymet Hanım ve Kahraman Elif'i istemeye gelirler. Gazeteci soteye yatarak, poz poz eve  girişlerini, çıkışlarını resimlerini çeker. Kahveler içilir, örf ve adetleri uygun şekilde kız istenir. Arkasından yüzükler takılır. Kahraman çıkışta, Defne'nin bebek olayını bizimkilere söylemedim, sen de anlayışla karşıla lütfen. Ama içim rahat değil, yarın sabah onlara her şeyi anlatacağım.

Ekran AlıntısıKYG25.15

Kıymet Hanım, mutfağa Sultan hanımın yanına gelir, senin buraya sığılmaz, yarın gece de konakta kınasını yakarız der.

Kerem arkadaşı ile içiyordur. Defne de  onları görür, onlara eşlik eder.

Ertesi sabah Yakup, büyük bir keyifle gazeteleri babasına getirir. Bu ne rezillik baba, sen hep bana söylenirsin, Kahraman'ın yaptıklarını görmezsin?  Kahraman, baba iki çocuk da benim, ikisi de benim, amam kocalık yapacağım kişi Elif'tir. O sırada Defne de gelir, ben Kahraman'dan isteyerek boşandım. Kahraman, bu işin sorumlusunu bulacağını söyler, babasını sakinleştirir.

Ekran AlıntısıKYG25.16

Taşıyıcı anne skandalı, Defne Hanım hamileymiş deyince Rıza Bey çılgına döner. Kahraman'a seslenir. Bu haber hem Defne ve annesi, hemde Elif'in annesi Sultan Hanım için olay olur. Maksut da içeriden adamı Veysel ile görüşte öğrenir.

Düğün günü gelmiş çatmıştır. Kapıda bir gazeteci ordusu vardır. Kiralık katil de onların arasındadır. Katil bahçe kenarında tel örgülerin arkasında yerini alır. Kerem onu arar, ne işin var senin burda diye telefon eder. Kerem, benden haber bekle... Katil ben işimi yapıyorum, sen karışma...

Ekran AlıntısıKYG25.17

Elif bindallısını giyer, Şükran Hanım da eltisi olarak bir isteği olup olmadığını sorar. Çıkışta Kerem ile karşılaşır. Elif Kerem'e, ben seni üzmek istemedim, her şey için özür dilerim, af et beni ne olursun. Kerem, ben unuttum bile. Mutlu olmanızdan başka hiç bir isteğim yok.

Ekran AlıntısıKYG25.18

Kınalar karılır ve yakılır. Sultan Hanım mutluluk göz yaşları döker. Kahraman da arkadaşı ile birlikte bir ocak başında saz çalar ve oy gelin türküsünü söylerler.

Ekran AlıntısıKYG25.20 Ekran AlıntısıKYG25.20B

Kahraman gelini almak için odasına gider. Seni seviyorum, bir kaç saat sonra karım olacaksın, güzel bir gerdanlık takar. Kıymet Hanım gelin odasına girer, gelini ile konuşur, gelinine güzel bir bilezik takar.

Ekran AlıntısıKYG25.21B

Gelin damat el ele düğün alanına çıkarlar. Mutluluktan ayakları yerden kesilir.

Ekran AlıntısıKYG25.22

Düğün gecesi herkes bahçede toplanır. Tüm aile efradı oradadır.

Ekran AlıntısıKYG25.23

Kerem düğün gecesi tedirgindir. Birisini arar gibi bütün meydanı göz atar. Gelin ve damat da gelirler. İlk danslarını yaparlar.

Ekran AlıntısıKYG25.KP

Kiralık katil parmaklıklar arkasında dürbünlü tüfeği ile yerini alır. Ayarlar, "sen dansı ediyorsun Kahraman Yörükhan,  cesedin yakışıklı olacak" der.

Ekran AlıntısıKYG25.24

Katil, oyun oynayan Kahraman'a nişan alır, tetiği çeker. Kerem de aniden ortaya sıçrar, kurşun onun tam kalbine saplanır, yere düşer.

Ekran AlıntısıKYG25.26

Kerem cansız yere düşer. Herkes çok şaşkındır, ne olduğunu anlamaya çalışırlar. Kahraman yeğeni Kerem'in başını tutar. Çok çaresizdir.

Ekran AlıntısıKYG25.27

Kahraman, avazı çıktığı kadar, "Kerem..." diye bağırır ve 25.Bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıKYG25.28

Kerem ne istedi ne oldu? Resmen kendi kazdığı çukura düştü. Dayısı Kahraman'ı öldürtmek istedi, takdiri ilahi, kurşun kendi kalbine geldi. Şimdi ne olacak? Kerem kurtulabilecek mi? Yoksa ölecek mi? Haftaya bekleyip hep birlikte göreceğiz.

İyi Seyitler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller diziden tarafımdan kopyalanarak alınmıştır.

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..