Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '20

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadın Neden İlgi Bekler?

Herkes ilgi bekler de kadınlar daha fazla.

Erkekler başka kadınlara ilgi gösterirler kendi kadınlarına ilgi göstermezler o yüzden ilgili kadınlarda böyle bir mağduriyet oluşur. Yani bütün kadınlar ilgi beklemez.

İki konu akla geliyor:

Kadınlar geri planda, mağdur, sosyal hayatın pek içinde değiller; belki bundan.

Kadın yaratılışında böyle bir şey var olabilir ki ben en çok bu konu üzerinde duruyorum.

Çünkü ilgi gösterilen kadınlar da daha fazlasını istiyor.

Normalde beraber yaşadığınız kimseden(eşiniz) tüm zamanını size ayırmasını isteyemezsiniz ama kadınlar istiyor.

Biraz cinsellik de yatıyor bu işin altında. Malum daha önce yazmıştım yapı olarak erkek sever kadın sevilir, yani böyle bir genetikleri var, bundan hoşlanırlar. Doğal olarak sevildiğini anlamak isteyen de ilgi bekler.

Hani bazı erkekler için affedersin “odun” lafı kullanılıyor ya kadın da bunun tam tersi; bıdı bıdı . Tabii ki yine genetik yapı, yani bütün erkekler duygusuz olmadığı gibi bütün kadınlar da bıdı bıdı değildir, yapısı öyle olan. Bunun dışında beklenen normal ilgi.

Odunluk da bu kadar ilgi beklemek de yanlış tabi. Belki de odunların karşılığı bu kadınlardır. Yani biri odun diğeri ilgi delisi.

Ortada bir haksızlık olduğu düşünülür ama ben katılmıyorum Yani kadınlara bir haksızlık yapılmıyor. Karakteri affedersin biraz odun olan erkekler  ve bunların ilgi delisi eşleri konunun öznesi. Genel bir durum değil. Odunluk derecesine göre de ilgi deliliği.

Bu durumu toplumsal bir sorun olarak görüyorlar bence ortada sorun falan yok. Eşinin dizinin dibinden ayrılmayan erkek var. Kocasının başının etini yemeyen kadın var. Yanlış kişiler yani odun ile ilgi delisi bir araya geliyor bu sorun ortaya çıkıyor.

Biraz da evliliğin yarattığı durumlar. Sevgilisine ilgi göstermeyen var mı?

Herkes öyle değil. Bunların karakteri böyle. İlgi delisiyle odunu değil eşinin dizinin dibinden ayrılmayanı evlendirin o zaman.

Mesela benim karakterim ilgi delisi değil kendi halinde takılmayı seven biriyim ben. Kadın olsam eşim odun olabilir; kendisi yanmak istediğinde ocağı yakarım, istemezse sorun değil.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..