Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '13

 
Kategori
Güncel
 

Kamer Genç terapisi!!...

Kamer Genç terapisi!!...
 

internetten alınmıştır.


Kamer Genç'in kendisinden bahsetmeye gerek yok. Yıllardır TBMM çatısı altında bulunan Kamer Genç'in nasıl bir kişilik olduğu, psikolojinin hani dalının "danışanı" olması gerektiği Türkiye'nin malumudur.

Bu yüzden bu yazının konusu Kamer Genç'in bizatihi kendisi ve kişilik yapısı değildir. Burada benim bahsedeceğim şey, Kamer Genç'in bugün hatırı sayılır bir "kesim" için "terapi" özelliği gösteriyor olması...

Kamer Genç'in absürd çıkışları, her konuşmasında kafa göz yarması, 11 yıllık AK Parti iktidarının sanal baskısı altında ezilen kesimlere fena halde iyi geliyor; rahatlatıyor.

Kamer Genç'in şu son "hadise"si üzerine,Tweeter'da açılan bir hesabın tagı şöyleydi: "AdamgibiadamKamer"... Bu adam gibi adam başlığı altında Kamer Genç'in öyle faziletlerinden, öyle meziyetlerinden bahsediliyor ki acaba Kamer Genç'in bir de  bizim bilmediğimiz "Avatar"ı mı var, diyesi geliyor insanın.

Kamer Genç'in küfürlü sözleri bile, sanki bir "peygamber" buyruğu imiş gibi muamele görüyor bu kesimlerce.. Hayret mi edersiniz, üzülür müsünüz, kızar mısınız??

Ama bu bir gerçek... Demokrasi'nin böyle bir "zararı" var demek ki... Demokrasi yoluyla kendilerine iktidar yolu bulamayanlar, kendi arka bahçelerindeki insanları kışkırtma,kızıştırma yoluyla şirazeden çıkarabiliyorlar.

Bakıyorsunuz kelli felli adamlar Kamer Genç'in arkasında duruyor... Yürü bre Kamer, kim tutar seni, gazlaması bu...

Kamer Genç üzerinden ciddi bir toplumsal tahlil yapılsa çok ilginç sonuçlara ulaşılacaktır eminim. Türkiyedeki bir tür "gaz sıkışması"nın ne noktalara geldiğinin göstergesi olmuştur Kamer Genç..

Hem bu sıkışmanın göstergesi hem de emniyet subabı olan Kamer Genç, böyle normal ötesi çıkışlarıyla İktidarın muktedirliği altında ezilen bu kesimleri geçici de olsa rahatlatıyor.

Burada sorun Kamer Genç midir,  Kamer Genç'i yıllardır TBMM'ye gönderenler midir; yoksa onun her çıkışına: "Oh olsun, ne güzel yaptın Kamer...Hadi söv şunlara bir daha.." diye kışkırtanlar mıdır?

Kamer Genç"in özkontrolden yoksun çıkışları aslında onun bir çeşit samimiyetinin de ifadesidir. Kamer Genç böyle biridir... Bu tavırlarını geçmişte de göstermiştir, bugünde göstermektedir, yarında gösterecektir.

Asıl kınanması gerekenler, Kamer Genç'in arkasına sığınarak yaptığı her "Abduramançelebiliği" marifet gibi gösterip poh pohlayanlardır.

Ama dediğim gibi bunu da bir "toplumsal yararı" bulunmaktadır... Kamer Genç terapisi son günlerin en iyi sosyal tedavi yollarından biri olmuştur.

Ne yapacaksınız... Orası TBMM'dir... Yani, Türkiye'nin tüm insanlarının, tüm insan modellerinin, tüm cinslerin temsil yeridir... Elbette, Kamer Genç de olacaktır.

Ona bu kadar destek veren varken!!...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..