Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '14

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Para Aşk / Zirveye sahip olacak!

Kara Para Aşk / Zirveye sahip olacak!
 

Beğenilen ikili ekranı doldurdu


Reytinglere baktığımda izleyenlerin yavaş yavaş tutkuyla izledikleri dizi sayısının gittikçe azaldığını görüyorum. Ekran başına kilitlenip seyredilen dizi sayısı bir elin parmakları kadar az.

Engin Akyürek’in ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı Kara Para Aşk dizisi Çarşamba gecesine ilk beşte girdi. Polisiye türde yayınlanan: 20 Dakika, Cinayet, Kayıp dizilerinin havasını taşıyan dizi kokteyl konusu ile dikkat çekiyor. Yeknesak akış olmayışı diziyi izlerken ağızda çürümüş sakız tadı bırakmıyor. Odalara hapsolmadan dış çekimlerle destekli sahneler dizinin dikkatleri üzerinde tutmayı başarma sebeplerinin biri.

Dizi karakterlerinin gerçek yüzlerini ilk bölümde işleyerek, ikinci bölümde detayların vermelerine rağmen temposu düşmedi. Polis ve hukuki akış her ne kadar gerçeğe uymasa da pek çok izleyen bu durumdan şikayetçi değil. Hatta bazılarını fark bile etmemişler, bu da sahnelerin hızlı akışından olmalı. “Kara Para Aşk”ın ilgi çekici konusunu sayesinde izleyicileri ekranda tutmayı şimdilik başarıyor.

Jeneriğinin başarısı kesinlikle tartışılamaz, ama ölümün hüznü yaşanan zengin evinde yaslar böyle mi yaşanır? Çok sevdiği babasını kaybeden zengin kız perişan olmaz mı? Kutusundan çıkartılmamış bebek gibi mi görünür? En ince ayrıntısına kadar süsü yerinde mi olur?

Bazı mantık hataları dışında diziyi beğendim, en kötü 2. lik koltuğuna oturmasını bekliyorum. Bu beklentimi ilk yazımda da sizlerle paylaşmıştım. Haftalar geçerken hak ettiği koltuğa oturacaktır. Muhteşem Yüzyıl’ın ekrana vedası ile de zirve Kara Para aŞk dizisinin olacaktır.

Her şeye rağmen keyifle, bir solukta izleyeceğimiz bir dizimiz oldu, hayırlı olsun!

Hayatta hayırların sizleri bulması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..