Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Temmuz '16

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Karadeniz'in incisinde sanat duvarlara ve merdivenlere taşındı

Karadeniz'in incisinde sanat duvarlara ve merdivenlere taşındı
 

rengarenk duvarlar


ÜNYE'DE DUVARLAR GÜLÜMSÜYOR

 
"Gülümseyen Duvarlar " Projesi ile Ünye'nin duvarları ve merdivenleri boyanıyor.
Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi ve Ünye Sanat ve Kültür Derneği  (ÜNSAK) Üyesi Ünyeli Yrd.Doç.Melek Şahindokuyucu 15 öğrencisiyle birlikte 11 gün boyunca kamp kurarak Ünye'yi boyayacaklar.

ÜNSAK etkinlikleri arasinda yer alan bu proje Ünye Belediyesi'nin desteği ile 11 Temmuz 2016 tarihinde başladı.  22 Temmuza kadar devam edecek olan Gülümseyen Duvarlar " projesi ile boyanacak yerler arasında Ünye Lisesi, Mehmet Akif ilkokulu duvari, Klise duvarı ve merdiveni de yer alıyor.
ÜNSAK Baskanı İsmet KÜÇÜKOĞLU bu proje  ile,  Karadeniz'in İncisi Ünye'yi Türkiye ve Dünya'ya tanıtımının sağlanması, bu şirin Karadeniz ilçesinin sanat, kültür ve turizmde iddiasının ortaya konulmasınin amaçladığını ifade etti.
İlk kez Ünye'ye gelen Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri,  Ünye'nin dogal güzelliği karşısında hayranliklarini dile getirdiler. Gecen yil da "Rengin Dili" etkinligi ile Ünye'de bulunan arkadaşlarindan dinledikleri sehri görmekten çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

 
Toplam blog
: 306
: 1007
Kayıt tarihi
: 29.01.08
 
 

Çevre Mühendisiyim. Kitap okumayı, film izlemeyi, yazı yazmayı seviyorum. 2 erkek çocuk annesiyim..