Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Trabzon doğumluyum. Bir kamu kurumundan emekliyim, İktisat Fakültesi mezunuyum. İdeolojik saplantılarım yoktur. Bilimsel ve akılcı düşünceler beni ikna etmekte etkilidir. İnsanların hak ve özgürlüklerini, başkalarına zarar vermeden kullanılıyor olmasını sonuna kadar savunurum. En büyük özlemim barış ve özgürlük içinde yaşa..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Atatürk’ün Vasiyeti ve Serveti

Yuh yani, böyle bir servetin kaynağını da açıkladınız bravo size. Yok böyle bir şey millet fakirlikten ayağına giydiği çarıkları yerken Atatürk de böyle bir servetin sahibi olarak devlet başkanı idi. Şimdi olsaydı veya R.Tayyip Erdoğan'ın bu serveti olsa acaba ne derdiniz? Söylenecekleri düşünemiyorum bile. Ama o Atatürk değil ki, muhaliflerini kurşuna dizsin ipe çeksin de korkutsun istediğinizi söyleyin.

03 Şubat 2014 22:13
Ayağa kalkma zamanıdır.

Bahsettiğiniz yazıları okumama gerek var mı? Siz savaşa devam diyorsunuz ben hayır diyorum. Sizin metodunuzu 30 küsür yıldır denedik. Gelinen nokta 35-40 bin insan hayatlarının baharında yok olup gitti. Telef olan maddi değerler 200 milyar doların üstünde. Bu mu başarı.? Biraz da savaş yapmadan sorunlarımızı çözmeye çalışalım bunu anlayamayan bir insanla neyi konuşacaksınız? Daha ne olsun yani bir bu kadar daha acılar mı çekelim.? Allah akıl fikir versin sizin gibi düşünenlere.

29 Ocak 2014 11:58
Ayağa kalkma zamanıdır.

Yazınızın yoruma değmez olduğunu ifade ederek yorum yapmış olduğumu farkındayım. Lakin, otuz küsür yıldır sürgit devam eden bir savaşın daha ne kadar devam etmesini istiyorsunuz? "Her şey insan içindir" vatan için değil. Vatan da insan içindir. Siz bu bakış açısından mahrumsunuz. İnsansız bir vatan arıyorsunuz. Asil komik olan budur.Savaş, başka çare bulamayanların acziyetleri sonunda ortaya çıkar. Savaşmadan sorun çözmek savaş yapmaktan bin kat daha saygı değerdir. Bunları idrak edemez duruma getirilmiş bir toplum durumundayız. Ben sizi düşünmeye davet ediyorum. Onun için yoruma değmez bir yazıya yorum yaptım. İnsanları seviyorum. Sadece Türkleri veya müslümanları değil.

26 Ocak 2014 11:07
 
Toplam blog
: 72
: 525
Kayıt tarihi
: 20.07.08