Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul'dan tarih, ekonomi, siyaset ve kültüre ilgi duyan, güzel bir dille ifade edilen, edebi ve estetik değeri yüksek yazıları okumaktan zevk alan biriyim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Basın yayın medya… Basın yayın medya...

Basın sektöründeki emekçilerin gerçekleştirdikleri çalışmalar muhakkak ki kaliteli, tarafsız ve sonuna kadar doğrunun peşinde koşan bir medyanın yaratılmasında çok önemli bir paya sahip olmakla birlikte, herhangi bir işletmenin organizasyonunda olduğu üzere, geniş bir kesimin çalışmaları tepede bulunan yetkili ve etkili bir kaç kişinin şekillendirdiği çerçevede renk kazanır ve tarafsız / sonuna kadar doğrunun peşinde koşma vasıfları farklı ölçülerde hayat bulur. İnsanların medyaya tepkisini basın çalışanlarından ziyade üst düzey kurul ve kişilere yönelik anlamak gerekir. Bu nedenle de şu anda medyanın içerisinde bulunduğu durum son derece acı bir tablo olarak karşımızda durmaktadır. Bir omurga ve ilke bütünü maalesef görülememktedir. Bu nedenle çalışanlara sahip çıkarken bir yandan da bu omurgasız kesimede destek vermeni hafiften müsaadenle eleştiriyorum. Saygılarınla,

29 Mayıs 2008 12:54
Şehr-i ala Kütahya..

Kütahya'da görevim dolayısıyla 3 ay kalmıştım. Nedense kitaplarda, yazılarda ve ekranlarda gördüğünüz ve de işittiğiniz bir şehir içine girdiğinizde büyüsünü kaybediyor. Aynı şeyi şimdi mükemmel fotoğraflarınızı görünce de hisssettim. Eskişehir'den aldığınız hava Kütahya'ya girince kayboluyor.

01 Eylül 2006 16:55
Tribünlere oynamak

Bir yazınızda da; deneyim sahibi olduğunuzu belirttiğiniz uluslararası, özel ve kamu kuruluşlarının çalışma mantalitesini kıyaslamalı şekilde analiz ederseniz sevinirim. Deneyim ve görüşlerinizi paylaşmayı sevdiğinizi görüyorum. Tşk.

01 Eylül 2006 16:23
 
Toplam blog
: 28
: 1654
Kayıt tarihi
: 22.08.06