Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '17

 
Kategori
Dünya
 

Katil, Amerikalıysa "Yalnız Kurt"; Müslümansa "Terörist" oluyor!

Katil, Amerikalıysa "Yalnız Kurt"; Müslümansa "Terörist" oluyor!
 

Dünya tarihinin neresinde kan varsa, orada bulunan emperyalist Batı kafası, Sovyet Rusya'nın çöküşünden sonra doğrudan hedef yaptıkları Müslümanları sürekli terör'le birlikte anıyor.

Şu farkla ki, terörün kurbanı olan Müslümanlar, sanki terörün müsebbibi gibi lanse ediliyor ve algı operasyonlarıyla tüm dünyaya bu saptırma yutturulmaya çalışılıyor.

Daha önce de defalarca yazdığımız gibi, Haçlı Saldırılarından bu yana nerede toplu katliam, nükleer saldırı, soykırımı varsa orada Batı kafası olmuştur... İki dünya savaşı da buna dahildir.

Ama, ne yazik ki, devşirilmiş Müslüman enteller de dahil olmak üzere, bugün pek çok insan terör deyince Müslümanları hatırlar oldu!!

Bu girişi şundan yapıyorum: Amerika'nın Las Vegas şehrinde dün yapılan o meşum saldırıyı gerçekleştiren cani'ye Amerika yönetimi "terörist" demiyor... Bunun yerine "Yalnız Kurt" diyorlar.

Adam, bir Müslüman olmadığı için, terör tanımına uymuyor!!. Bunun yerine nerdeyse Hollywood kahramı gibi "Yalnız Kurt" deniyor... İşte, Batı kafasının çarpık bakışı dediğim budur.

Nitekim, bazı Amerikalı vicdan sahibi insanlar da bu çarpıklığın farkına varmışlar: Bunlardan biri de ünlü Rap şarkıcısı Russ olmuş: "Eğer bu adam Müslüman olsaydı hemen terörist yaftasını yapıştırırdık" diyor.

Oysa, Amerikan yönetimi Stephen Paddock adlı, bu adamın yaptığı katliamı terör eylemi olarak görmüyor... Güya yasalarında böyle ferdi terör tanımı yokmuş... Ama söz konusu Müslüman olunca, ne yapsa terör eylemi sayılabiliyor.

İşte,dünyanın girdiği son faşizm çukuru budur: eski Romanın egemenleri gibi, kendi günahlarını hoş görüp zayıfları arslanların önüne atan anlayış bu... Vahşi Batı mantığı da böyle işliyor!

Kendi katillerine Hollwood yıldızı muamelesi çeken, terörün hedefi olan Müslümanlara "terörist" diyen bu vahşi Batı hukuku(!) sonunda kendi başını yiyecek!

İsrail'li bir kadının, "bizi kendilerini öldürmek zorunda bırakıyorlar" diye Filistinli Müslümanları suçlayan zihniyeti de bu; "Cihatçı" DAEŞ'i icat edip Müslümanları katleden kafa da bu...

Allah ıslah etsin, diyeceğim ama bu Şeytani ruha bunu demek bile içimden gelmiyor.

En iyisi Allah bildiği gibi yapsın bunları, diyelim!

 

 

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..