Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Trabzon'un Maçka İlçesinde doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Maçka, üniversiteyi ise Trabzon'da tamamladım.

Türkçe-Edebiyat Öğretmeni olarak başladığım memuriyet yaşamımı halen bir kamu kurumunda Araştırmacı göreviyle sürdürmekteyim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yasaklı gülüşüm

Karamsar olmaya, umutsuzluğa yer yoktur bizim dünyamızda...Yakındır;hem de çok yakın;Amed yastan çıkacak ve hiç kimse içimdeki/içimizdeki serçeleri öldüremeyecek...Ve hiç kimse onları ölüme yatıramayacak. Ölüme (y)atacaklar!(Ölüm Oruçları) çekin artık o pis parmaklarınızı tetiklerden ürkütmeyin yüreğimdeki kuşları… onlar aç ve onlar kimsesiz! ne gidecek başka bir vatanları, ne de uçmaya takatları var. biçare; ya ölüme (y)atacaklar demir parmaklıklar ardında ya da siper edecekler bedenlerini,lav silahlarına! çekin o pis parmaklarınızı kan kusan silahlardan ve öldürmeyin içimdeki çocuğun serçelerini… Kemal Eyüboğlu

01 Kasım 2012 23:37
Körler ülkesinde şaşı padişahlar

Doğru söze ne demeli ? Başarılı bir çalışma...tebrikler.

19 Kasım 2008 10:05
Atını hiç durmamanın ağacına bağlamak

Bilgilendiren,bilgilendirirken de düşündüren bir yazı. Yazıyı okuyunca asıl sorulması gerekli soruyu yine yazarın kendisi,bu kez Ezgi adlı okuyucusunun yorumuna karşılık yazdığı cevapta soruyor;"Eşeğin yerinde,toplum olsa ne yapardı?"...Ve,yanıtını da hiç sağa sola yalpalamadan veriyor;"İnsan gibi davranırdılar(!)..." Bu bağlamdan bakılınca diyeceğim şu ki;beş kuraldan dördüncüsüne(daha verici ol) katılmaya hiç niyetim yok.Çünkü;ben bu toplumdan çok ama çok alacaklıyım.

14 Ağustos 2008 09:39
 
Toplam blog
: 16
: 304
Kayıt tarihi
: 05.06.08