Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Kepsut, Dursunbey ormanlarına göz mü dikti ?

Kepsut, Dursunbey ormanlarına göz mü dikti ?
 

Kepsut Dursunbey Ormanlarına Göz mü Dikti ?


Dursunbey'de yerel bir gazete yer alan haber vatandaşlar arasında "Dursunbey Ormanlarını daha önce Simav ve Bigadiç'e kaptırdığı gibi bu seferde Kepsut'a mı kaptıracak?" yorumlarına neden oldu.
Dursunbey'de yayınlanan Dursunbey'in sesi gazetesinin manşet haberi gündeme bomba gibi düştü. Balıkesir'in Kepsut İlçesinin yetkilileri sınır dağlarımızdan Gelendros dağlarını kendilerine bağlamak için girişimlerde bulundu iddiası vatandaşlar arasında tepkilere neden oldu.
Ericek köyümüzde başlayan Gelendros dağlarının Dursunbey'e bağlı orman alanlarının Kepsut'a bağlanması halinde Türkiye'de sayılı olan iki orman işletmesinden birinin kaybedileceği aynı zamanda Gelendros ve palamut dağlarının ilçenin su kaynağı olan SUÇIKTI suyunun geldiği alanlar olmasının önemine dikkat çekilen gazete haberinde konunun araştırılması gerekliliği gözler önüne seriliyor.
Uzun süredir Dursunbey Orman İşletmesine Müdür atanmaması acaba bunamı işaret ? diye meraklarını dile getiren vatandaşlar, Kepsut'ta orman işletmesi bulunmaması ve Dursunbey'de 2 orman işletmesi olması, eğer iddia doğru ise bu bölgenin Kepsut'a bağlanması ile Dursunbey'deki orman işletmesinin birisinin Kepsut'a kaydırılacağı yorumlarına neden oluyor, yetkililer konuyu iyice araştırmalı dediler.
Ayrıca daha önceki yıllarda Bigadiç ve Simav'a kaptırılan orman alanlarının göz önüne alınıp, bunlardan ders alınmalı ve aynı hata bir daha yapılmamalı ve adı geçen orman alanlarının Kepsut'a geçmesi için girişimlerin olduğu iddiaları dikkate alınmalı ve gerekli adımlar atılmalı dediler.

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..