Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1990 Kasım 14 doğumluyum... Üniversiteye hazırlanmaktayım. Oldukça sık yazarım; şiir ya da deneme benzeri şeyler. Bazen aklıma gelen saçma, komik ya da sıkıcı şeyleri bazen ise duygularımı yazarım. Ama yeteneğim olduğunu pek söyleyemem. Zaten yazmamdaki amaç asla birileri okusun değildi. Ama bir arkadaşımın dediği gibi: "İnsa..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Büyüklere Masallar(kıssadan Hisse)

Çok güzel bir öykü olmuş, kaleminize sağlık. Öyle ya, doğruyu söylersek bize deli diyorlar, dünya böyle... : )

11 Kasım 2008 21:04
Korkuyorum...

Eğer bir gün korkmazsan bunlardan; işte o zaman anla ki ya sevmiyorsun artık, ya da sevilmiyorsun. Seven insan korkar bir şeylerden; gülememekten değil güldürememekten, ağlamaktan değil ağlatmaktan, kaybolmaktan değil kaybetmekten... Korkmak iyidir, ama umutlarını ele geçirmesine izin verme; umutlar senin, hayaller senin, hayat senin, aşk senin... Sen ne istersen öyle şekil alacaktır tüm bunlar. Kork, ama korkularının seni silmesine izin verme.. Sevmek istiyorsan sev, bence çoktan hakettin sevmeyi. (Biraz uzun bir yazı oldu galiba ama senin baştan sona okuyacağına adım kadar eminim) :)

21 Ağustos 2008 13:47
Gönderilmemiş mektuplar \ sayfa 3

Gerçekten böyle bir rüya gördüm ve kalkıp telefonuma baktığımda benim için çok değerli olan, hatta herşeyden değerli olan o kişinin bana attığı bir mesajı gördüm. Gecenin 4'ünde kalkıp yazdım bunu, o rüyanın ardından. :D

16 Ağustos 2008 22:52
 
Toplam blog
: 69
: 1239
Kayıt tarihi
: 16.07.08