Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1975 Balıkesir doğumluyum. Anneyim, eşim, 13 yıldır çalışan kadınım. 3 yıldır bir internet radyosunda radyo  programcılığı yapıyorum. Çocukluğuma paket kağıtlarını bile okuyan ve sayfalar dolusu yazan bir çocuk ve genç kızken, hayat gailelerine kapılıp bu yeteneğimi köreltmek için elimden geleni yapsam da, işte yıllar so..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Gıcık oluyorum, Anlamıyorum, Kanıma dokunuyor.

Kadınlar hakkında tespitleriniz doğru, kendimden biliyorum:) Kadınların karşı cinse hoş görünmek için diil de hemcinsleriyle rekabet için giyindiklerini( giyinmekten kastım ; kozmetik,bakım,giyim,kadına dair hoşlukların hepsidir) bir çoğumuz biliyor ve kabul ediyoruz sanırım. Bu arada yazılarınızı takip ediyorum. Çok doğal espri yapmaya zorlamış havasında diil de, öyle gelişigüzel çıkıvermiş konuşmalar, samimi bir dost arkadaş sohbeti gibi. Gak konusuna gelince biliyorsunuz Ahmet Kaya'nın da GAK Prodüksiyon şirketi vardı, ve bu sözcüğe çok büyük anlamlar yüklemişti. Sizin de bildiğinizden eminim ama ben yine de tekrarliim. Kargalar ömürleri 100-150 yılı bulan hayvanlardır. Çok güçlüdürler ve çok zor şartlarda yaşamlarını sürdürebilen mücadeleci hayvanlardır. Masallardakinin aksine çok zekiilerdir. Tepemizde yüzlercesi uçuşurken yanımdakilerin lanetler okuduğu benimse ''Ne güzel hayvanlar yaaa'' dediğim hayvanlardır. Keçilerle iyi dostlar (şu, al gülüm ver gülüm mevzuu).Kısaca hoşşş.

10 Aralık 2008 00:04
Fare öldürme teknikleri

:) Tebessümle başlıyorum. Gerçekten bir dönem başım derde girdi bu meretlerle. Üstelik kolniler halinde yaşadıklarını düşününce bu fare şimdi kolonisini de toplar gelir bizim eve, Yaşam alanı açısından mükemmel biryer diye rüyalarıma girer olmuştu. Kedim de yok. 1.kat balkon kapısı sürekli açık. Neyse ki benim terier bu konuyu kökten çözdü, fareyi yakaladı ve bize getirdi. Eve gelen misafirim aynı zamanda arkadaşımda; '' Aferin.. Sen artık bu evin hem köpeği hemde kedisi oldun'' diyip benim ufaklığın başını okşayınca fareden de kurtulmuş olmanın verdiği mutlulukla bastım kahkahayı..:)

09 Aralık 2008 21:50
 
Toplam blog
: 5
: 438
Kayıt tarihi
: 10.12.08