Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kış Gelirken

Kış Gelirken
 

Yarın en sıcak günmüş, gölgede kırk dereceymiş, yeni bir sıcak hava dalgası geliyormuş derken bir yazı daha geride bırakıyoruz. Tek tek toplanıyor açık balkonların iskemleleri ve masaları. Yazın coşan çiçekleri içeri alma vakti. Son hasatlarını topladım pembe saksıdaki biberlerin…

Kapıda sonbahar ve ardında kış var şimdi. Eskiden olsa soba boruları saklandıkları kömürlüklerden çıkmaya başlardı ufak ufak. Oduncular faaliyete başlamışlardı. Sahi odunculara ne oldu? Doğalgazdan sonra hepsi emekli mi oldu acaba?

Soba üstünde kestanelerimiz pişmeyecek belki ama sıcak ve bol tarçınlı saleplerle peluş battaniye altında kitap okuma sezonu açılacak bazılarımız için. Deniz ve kumsal çok misafir ağırladı bu sene. Şimdilerde dinlenmeye çekilecek elbette.

Yağmur besleyecek kuruyan toprağı…

Yazlıklar ve kışlaklar yer değişecek bir süre sonra. Şimdi belki de daha çok zaman ayıracak birbirine herkes. Sıcak çay sohbetleri uzayacak. Çiftler birbirine sarılmadan uyuyamayacak. Aşk getirecek kış beraberinde bolca. Yazın hazırlanan domates sosları eşlik edecek Pazar kahvaltılarındaki menemene.

Vizyondaki filmleri takip edecek sevgililer.

Bu kış çok güzel olacak!

Mevsim değişikliğine, havanın erken kararmasına aldırış etmeyecek kimse. Herkes her mevsimin zamanında güzel olduğunu kavrayacak. Şikayet etmeyecek bunaltıcı sıcakların ardından şimdilerde gelecek olan soğuk havadan insanlar.

Nasıl bakarsak öyle gördüğümüz dünyanın tadını çıkaracak kalabalıklar.

Bu kış beraberinde umut, sağlık ve sevgi getirecek herkesin yüreğine…

Hoşça gelsin, huzurla geçsin…

 

 

Kuantum Yaşam Ve İlişki Koçu 

Merve Ballı Acar

ınstagram : acaryasamkocu

www.acaryasamkocu.com

 
Toplam blog
: 670
: 1923
Kayıt tarihi
: 19.12.10
 
 

İstanbul doğumlu. Kuantum Yaşam Koçu. EFT, NLP, ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ gibi bir çok konuda e..