Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kış kombinlerinize New York Moda Haftası'nın sokak stilleri ilham versin!

New York Moda Haftası karlı ve soğuk günlerin eşliğinde sona erdi. Moda dünyası karın ve soğuğun etkisini umursamadan özenle hazırlandıkları şovlara katılırken, sokaklarda ortaya koydukları renkli görüntülerle de çok konuşuldular.

2015-2016 sonbahar/kış sezonuna ait koleksiyonların sunulduğu defileler de önümüzdeki senenin trendleri belirlenirken, New York Moda Haftası'nın sokak stilleri de sokak modasına ait ipuçlarını bizlere gösteriyordu.

Yüzlerce sokak stili arasından Tommy Ton'un objektifinden çıkan görüntüleri sizlerle paylaşırken, sokak modasının popüler trendlerinden de bahsetmek istiyorum.

New York sokaklarında bayanların vazgeçemediği trendlerin başında renkli kürkler geliyordu. Camel rengi kabanlar da soğuk havaların favori tercihleri arasındaydı. Ayrıca pelerinler ve pançolar yine bayanların sıklıkla giydiği dış giyim ürünlerindendi. Grinin her tonu New York sokaklarında mevcuttu. Trikolar ve deriler sokakların demirbaşlarındandı. Püskül trendini ve bol pantolonları da oldukça fazla gördüğümüz New York sokaklarında ekoseler ve renk blokları da kıyafetlere hareket getiriyordu.

Grinin yanında kışın beyaz giymeyi tercih edenler oldukça fazlayken, denim kumaştan vazgeçemeyenler ve kendilerini mavinin tonlarına bırakanlar da yok değildi. 2015'in rengi marsalayı bordolarla kombinleyenler de lacivertin hakimiyetine yenik düşenler de vardı.

Bomber ceketler, süet ve deri biker montlar asi ruhun vazgeçemediği parçalar arasındaydı. Kısacası New York sokak modasında renkler de, desenler de, stiller de çeşit çeşitti.

Ayakkabı tercihlerinde beyaz spor ayakkabıların öne çıkışı gözlerden kaçmazken, uzun, topuklu çizmelerin de kombinlerde ayrı bir yere sahip olduğu görülüyordu. Sırt çantaları ve clutchlar da New York sokak modasında en çok tercih edilen modeller arasındaydı.

Şimdi gelin, New York Moda Haftası'nda göze çarpan etkileyici sokak stillerine bakalım. 

new_york_moda_haftası_2015_2016_sonbahar_kış_koleksiyonları_sokak_modası_1

new_york_moda_haftası_2015_2016_sonbahar_kış_koleksiyonları_sokak_modası_8

new_york_moda_haftası_2015_2016_sonbahar_kış_koleksiyonları_sokak_modası_21

new_york_moda_haftası_2015_2016_sonbahar_kış_koleksiyonları_sokak_modası_29

new_york_moda_haftası_2015_2016_sonbahar_kış_koleksiyonları_sokak_modası_12

new_york_moda_haftası_2015_2016_sonbahar_kış_koleksiyonları_sokak_modası_23

new_york_moda_haftası_2015_2016_sonbahar_kış_koleksiyonları_sokak_modası_31

new_york_moda_haftası_2015_2016_sonbahar_kış_koleksiyonları_sokak_modası_25

New York sokaklarından daha fazla stil görmek istiyorsanız " New York Moda Haftası'ndan Sokak Stilleri" yazısına tıklayabilirsiniz.

Moda haftalarında yer alan koleksiyonlar ve trendler ile ilgili yazılarımın devamını blogum "Pimood" da bulabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..