1976 yılında Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde doğmuşum... 8 yaşımda göç ettiğim bu ile bir daha hiç gitmediğimden ne güzelliklerini, özelliklerini, ne de görülmesi gereken yerlerini anlatabilirim... Ama gitmesem de, görmesem de Iğdırlı olmaktan da, Azeri kızı olmaktan da duyduğum gurur her daim var olmuştur, olacaktır... Hayatım..
Kaleciler Serisi(8) : Artur Boruc
Canım isteğim üzerine 8. sırada Boruc'u yazmış olman gurur kaynağı oldu benim için. Teşekkürlerimi sunarken yanaklarından da kocaman kocaman öpüyorum. Sevgilerimle, iyi kal emi:))
18 Temmuz 2008 13:55Şu blogcu dedikleri…
Bak bak bak:))) Boger'in analizi anca bu kadar güzel ifade edilir... Tebessüle okudum. Umarım daha çoooook buradan duyurularını okuruz... Sevgilerimle, iyi kal emi:)))
18 Temmuz 2008 09:48Kaleciler Serisi (7) : Rüştü Reçber
8. yazında Arthur Boruc'u yazar mısın? ( Çooo yakışıklı:)))Buda istek parça talebinde bulunur gibi oldu:)))) Yanaklarından öpüyorum, sevgilerimle.
17 Temmuz 2008 14:02- Toplam blog
- : 76
- : 1458
- Kayıt tarihi
- : 25.03.07