Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '16

 
Kategori
Sosyoloji
 

Kitle imha!

Kitle imha!
 

Kitle imha silahlarına örnek istense sanırım çoğumuz atom bombasını örnek olarak veririz. Oysa her evin oturma odasında bulunan televizyon aklımıza gelmez. Evet televizyon bir kitle iletişim aracı olmakla beraber bir kitle imha silahıdır. Hem de akla gelmemesi nedeniyle en tehlikeli olanıdır.

Şimdi soralım kendimize ne var bu televizyonda da bize tehdit oluşturuyor. Evlenme programları, magazin(dedikodu)programları, yemek programları, bilgiye dayalı olmayan yarışmalar ve bunların ortak kaygısı reyting için yapılan kavgalar. Kavga demişken Meclis TV'nin reyting amacı var mı bilmem lakin kavga var, hem de ne kavga.

Televizyonda nelerin olduğunu saydık. Peki bunlar neye sebep oluyor? Toplum ahlakının bozulmasına sebep oluyor. Burdan bakın nereye geliyoruz:

PİERRE LOTİ:"BİR DAHA, TÜRKLERLE SAVAŞMADAN ÖNCE, TÜRKLERDEKİ DİN, DİL, NAMUS, AİLE, VATAN, MİLLET VE BİRLİK DUYGULARININ YOK OLUP-OLMADIĞINI İYİ KONTROL EDİN. YOKSA, TÜRKLERİ SAVAŞARAK YENEMEZSİNİZ..."

Ne yani bizi televizyonla mı yenecekler? Eğer televizyon izlerken seçici davranmazsak, anneler rahat iş yapayım diye çocuklarını televizyona emanet ederse, haberlerden ülkenin gündemini takip etmez de moda programlarında kim neyi giymiş, evlenme programlarında kim kime evet demiş bunları takip edersek yenilgimiz kutlu olsun!

Eee bu televizyonun hiç mi faydası yok? Var. Madalyonun iki yüzü olduğu gibi televizyonun da iki yüzü var. Televizyon bizlerin kullanımına göre kitle iletişim aracı da oluyor kitle imha aracıda.

 

 
Toplam blog
: 2
: 77
Kayıt tarihi
: 08.01.16
 
 

Öğrenci / Ankara Siyasi, içtimai mezhebim TÜRKÇÜLÜKTÜR. ..