- Kategori
- Futbol
Kocaelispor- Fenerbahçe maçı (Fenerbahçe istediğini aldı ama.... )

fb'nin çok çalışması gerekecek.
Kocaelispor- Fenerbahçe maçında Kocaelispor maça hızlı başladı.
Serhat Akının şutu dışarı gitti. Fenerbahçe bakıyordu Kocaeli oynuyordu. Fenerbahçe’nin eski sancıları devam ediyor. Fenerbahçe hala dikine oynayamıyor. Bir de nasıl oyun sistemiyse bu sürekli havadan oynuyor. Sanki Fenerbahçe’de Peter Crouch oynuyor da biz mi bilmiyoruz, o kadar uzun topla oyuna başlıyorsunuz.
Yani anlayacağınız İlk 30 dakika Fenerbahçenin istediği gibi gitmedi. Kocaeli daha derli topluydu.
İkinci yarıya başlarken Kocaelispor kontra ataklarla Fenerbahçe kalesine gitmeyi tercih etmişti.
Fenerbahçede ilk yarıya göre dikine oynuyordu. Fenerbahçe baskısını arttrıyordu. Gürhan ile karşı karşıya posizyonu kaçırdı. Halbuki topu kontrol edip kaleciyi çalımlasa gol olabilirdi. Gençliğinin kurbanı oldu o posizyonda.
Daha sonra Orta sahada Aexin pasıyla Guiza’ya pas atıldı. Guiza büyük ustalıka golü ağlara gönderdi. Fenerbahçe sazı eline almıştı artık. Futbolcular daha derli toplu oynuyorlardı. Ondan sonrada zaten uğurun golü geldi. Kocaelide tempo düşmüştü. 75.dakikaya’ya kadar Fenerbahçe oyuna hakim olmuştiki o arada Bir anlık konsantrasyon hatasıyla Kocaeli beraberliği sağladı.
İkinci yarıda oyunda dengeyi sağlayan, tabelayı değiştiren, daha sonra tabelayı koruyamayan bir Fenerbahçe oldu.
Sekseninci dakikadan sonra Fenerbahçede panik başladı.
Kocaeli ve seyircisi gole sevinip eski havasını yakalmıştı. Fenerbahçe taraftarları acaba yine mi puan kaybı geliyor endişisiyle elleri başının arasına soktu.
Dakikalar geçiyordu. Fenerbahçe taraftarları Aragones mi gidecek Aziz Yıldırımmı derken Doksan +6’da Guiza’nın mükkemel pası Semihin akıllı vuruşu ile Fenerbahçe Fansları havalara uçuyor. Çünkü alınan bu galibiyet onlar için bir moral buluyorlardı. Yalnız bu galibiyet bazı soru işaretlerini ardından getiriyordu.
Fenerbahçe illa golü yedikten sonra mı kendine gelecek? Bugünün sistemine uymayan sadece bizi uyutan anlamsız uzun pasla oynamaları ne zaman bitecek?. Orta saha topla beraber giderken diğer oyuncular onlara bakacağına ne zaman boşa çıkacak( Guiza-semih hariç)
Deniz bugün uzun bir aradan sonra Fenerbahçe formasını giydi. Yalnız ilerisi için bazı önlemler alınsın Yukarda saydıklarımı eklersem eğer. Fenerbahçe ligteki maçlarda ağırlığını ilk dakikalarda hissetirmesi gerekir.
Umarım bunu antremanlarda çalışırlar.