Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Konu aşksa aitlikte sorun yok, yatakta eşinizin olabilirsiniz

Konu aşksa aitlikte sorun yok, yatakta eşinizin olabilirsiniz
 

Zaten ait olmadan ya da sahip olmadan o vücudu sevemezsiniz. Yabancı kadın/yabancı erkek duygusu önemli değil ama kendi malınızı daha rahat yersiniz. Kocanıza ait olacağınız ya da karınıza sahip olacağınız tek yer yataktır. Ancak bu aitlik/sahiplik de sadece sevişme bencilliği ile ilgili olacak.

Bencil sevişme (sadece kendini düşünerek) aşkın kitabıdır. Siz kendi arzu ve fantezileriniz yönünde hoyratça dolaşırken karşının meşalesini tutuşturursun. Sen aşkın vadilerinde gezindikçe partnerinin yanması artar. Erkek gezinmekten kadınsa yanmaktan hoşlanır.

“Benim karım” sözünü yasakladık, “eşim” de resmi, soğukluk veriyor; en iyisi yanımdaki kadın. Ait olmak da mutluluk veriyor. Kadın kendisini erkeğin kollarına bırakmalı. Yalnız burada erkeğin kendi yöntemlerine izin vermeli. Hoyrat ve bencilce sahip olmasına ses çıkarmamalı. Erkeğin ayı kadının yavru ceylan olması gerekiyor. Zaten yatakta ayı popüler.

Fakat gerçekte eşinin sahibi gibi davranmazsan yatakta bu nasıl olacak. Bilinçli fantezi, kurgu olacak. Öyle bir şey ki aitlik/sahiplik hayatta kötü, yatakta iyi. Ama işte ondan ona geçiş nasıl olacak. Cahil/köylü kadınla seks harikadır çünkü sana karışmaz. Şehirliler seksten karşılıklı sevişme yüzünden bıkmışlardır. İnsanla sevişilmez. İnsanlığınızı yatak odasının dışında bırakıp erkek ve kadın halinizle girmelisiniz.

Sadakati kastetmiyoruz elbette. Sadakat ayrı bir konu ve seviyor istiyorsan sevdiğin istediğin sürece sadık olursun. Sevgin bittikten sonra sadakat göstermen nefsine eziyettir. Kadın erkek ilişkisi cinsel/duygusaldır karakterle/insanlıkla alakası yoktur. Sevgi bittimi ya ayrılacaksın ya da aldatacaksın! Sevmediğin insanla kendini tatmin için yatağa girebilirsin, hatta birlikte de yaşayabilirsin ama zevki/mutluluğu ne olur. Çünkü sevmek beğenmektir. Sevmesek/beğenmesek bile mercimek çorbasını yiyoruz ya bu da öyle bir şey işte.

Kadın normal hayatında kocasının malı oluyor,  normal hayatta yiyorsun sopayı oturuyorsun aşağı; yatakta kocanın malı olacaksın ki tadı çıksın! Yatakta kocanın malı olurken unutulmaması gereken kadın yine pasif/yani ait, erkek aktif (zaten erkeğe aktiflik yakışır, pasif erkek mi olurmuş kovarım valla yataktan!) yani sahip olacak.

Sevişmenin şekli yoktur, düzeni terbiyesi yoktur. Ne kadar beyefendi ve kibar bir adam, at gitsin! Bu tür birleşmeler duyguları öldürür. Avrupalı erkekler/kadınlar işte bu yüzden seksten uzaklaştılar.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..