Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1980 yılında Ankara'da doğdum. Hayatımın büyük bir kısmı farklı şehirlerde farklı insanlarla geçti. Boş zamanlarımı kitap okuyarak geçiriyorum. Sosyal bilimler mezunuyum, bekarım. Uzun zamandır öykü ve şiir yazıyorum.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Unuttun ey halkım hatırla bizi!

Mükemmel bir yazı yazmışsınız yüreğinize sağlık. Üzerimizde bir miskinlik, bir durgunluk var. Bunun nedenini bilmiyorum. Belki de tek suçlu bizi uyuşturan medya. Bİze sunulan akşama kadar hayal ve hayal kırıklığı ile dolu programlar. Haber bültenleri aydınlatmak yerine sadece oyalıyor. Gerçekler nedendir bilmem gizleniyor. Geçenlerde bir arkadaşımla konuşuyordum laf dönüp dolaşıp ülkenin gidişatına geldi. Ne olacak dedim. O da bana sordu ne olacak diye. Aklıma Aziz Nesin'in Du bakalim ne olacak adlı öyküsü geldi. Bekliyoruz, izliyoruz... DU bakalim ne olacak. Saygılar sunarım.

17 Kasım 2010 23:29
Zevkyol Emine

güzeldi.

10 Kasım 2010 20:00
Go home Türkiye!

Volkancığım yazılarını beğenerek okuyorum. Ulaşacağı yerlere ulaşıyordur. Sen aydınlatmaya devam et. Bende çok isterdim siyaset ile ilgili yazılar yazmak ama olmuyor. Kağıdı kalemi alıyorum başlıyorum yazmaya yazı bir yerden sonra sulanıyor. Ben yazılarını beğenerek okuyorum. Sevgiler saygılar...

09 Kasım 2010 13:50
 
Toplam blog
: 7
: 815
Kayıt tarihi
: 24.07.10