Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Önce anneyim. Üç oğlum var. İkisi doktor, biri mimar. Hepsi evli. Torunlarımın herşeyini paylaşabildigim için ikinci baharımı yaşadığıma inanıyorum. Çok okurum. Zamanımın çoğunu resim çalışmalarına ayırıyorum. Evimin işlerini kendim yaparım. Titizim. Uykuda geçen zamana acırım. Sabahları en geç 5 gibi kalkar, işlerimi tamamladık..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kızlar matinesi bölüm 1: Aşk taktikleri

Cok hos. Yakismis. Sevindim. Sagol... Konu olarak ilgisi pek yok, ama bana yillar önce Jean Paul Sartre'in Lüksemburg'da kayalara oyulmus bir tiyatrosunda (cep tiyatrosu gibi birsey) kari-koca iki arkadasimla izledigim, the end sonrasi oyunda rol alan oyuncularla kent merkezinde kafa cekip sohbet ettigim "huis clos" (kapali kapilar ardinda, ya da bize yapilan cevirisinin adiyla "gizli oturum") adli tiyatro eserini animsatti. Orada gibi hissettim kendimi... Zevkle okudum. Ama benim kastettigim bambaska birsey. Sartre gibi derin dalmak degil:-)) Kocaman kucaklandin.

29 Ağustos 2007 22:35
Özeleştiri

O kadar:-) Sevgiler.

28 Ağustos 2007 20:38
Teşekkürler Sayın Başbakan

hepsini acik kaynaklardan okudum, degerli arkadasim. ama sizinki kadar özlü özet okumadim. kisacik bir blogda tüm köse baslarinizi tutmussunuz. kafam sismeden ilaveten bilgilendim... bekir bey'i sahsen tanirim. yillar önce kendi kurdugu bir ajansta (karadeniz) birlikte calismisligim var. andree ile tanismadim. sonradan evlendi. bekir coskun, sanliurfa'dan gelen örnek bir türk. yani mardin'li ahmet türk'ler gibilerinden degil. yilmayalim, bekir bey ve türk kizi andree'nin yaninda olalim hep birlikte - insanimiz da, hayvanimiz da, gölümüz irmagimiz da bize kalsin. sevgilerimle.

22 Ağustos 2007 20:02
 
Toplam blog
: 6
: 832
Kayıt tarihi
: 13.08.07