Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mayıs '10

 
Kategori
İnançlar
 

Kuran'a Göre Mescid-i Aksa ve Kudüs kıyamete kadar sağlamdır

Kuran'a Göre Mescid-i Aksa ve Kudüs kıyamete kadar sağlamdır
 

Hz.Mehdi damla kan akıtmadan İslam'ı hakim edecektir.


İsrail ile İran arasında zeminde bir gerilim var. İran ve İsrail’in savaşacaklarına dair düşünce özel olarak körüklenen bir düşüncedir. Böyle bişey mümkün değildir. Türkiye baş ülkedir bu durumda ‘’ne oluyo’’diyecek konumdadır. İran’ın İsrail’e atom bombası atması mümkün değildir. Çünkü orada çok fazla müslüman var yani sırf o müslümanları düşünerek bir şey yapamazlar bu bir. Çok fazla hristiyan var onları düşünerek böyle bir şey yapamazlar iki. Çocuklar, kadınlar, dindar museviler var onları düşünerek bir şey yapamaz. Kuran’da İslamda hangi dönemde böyle bir şey olmuştur? Bu çok büyük haramdır. Hiç bir İslam ülkesi hiçbir müslüman böyle bir şey yapmaz. Özellikle Mescid-i Aksa’nın bulunduğu Kudüs’e atom bombası atmak böyle birşeyin tahayyülü bile mümkün değildir. Ahmed-i Nejad’da çıkıp atom bombası kullanmayacaklarını açıklamıştı zaten. Ortadoğudaki tüm insanlar Allah’ın kullarıdır. Orası barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşanacak bir yerdir. Ve bundan sonra savaş da olmayacaktır önümüzde 70 yıllık İslam’ın hakim olacağı ve Türk İslam birliğinin oluşacağı bir dönem vardır. İsrail Türk İslam Birliği’nin huzurlu yapısı içerisinde alabildiğine mutlu olacaktır.

Hz.Süleyman’ın mescidi yeniden yapılacaktır. Hz.İbrahim’in mezarının yanında mescid kuracağız. Türk İslam birliği’nin sıcak havası Osmanlı’nın sıcak kültürü ve sanatı oraya hakim olacaktır. Hadislere göre Mesih ve Hz.Mehdi(a.s.) asla kan akıtmayacaktır. Tevrat’a göre Kral Mesih ile Hz.Mehdi aynı kişidir.Tevrat’ta Kral Mesih’in durumu çok açık anlatılmıştır hiçbir şekilde kan dökmeyecektir. Kastedilen ahir zamanda gelmiştir.

Kuran’a göre Mescid’i Aksa ve Kudüs kıyamete kadar sağlamdır. Ve musevilerde kıyamete kadar yaşayacak bir kavimdir yani yok olmayacaklardır. Savaş mütehaitleri bir hazırlık içindeler İsrail ile İran’ı savaştıracak ki silah satsın, olay çıksın hatta pansuman bezi satsın, ilaç satsın, bomba, tüfek satsın ama bunların hiçbiri olmayacaktır. Hz.Mehdi(a.s.)dönemindeyiz ve damla kan akıtılmayacaktır. Tam bir adalet, barış ve güvenlik dönemi olacaktır.

islamterorulanetler.com/ mehdi-deccal-masonluk.com/

 
Toplam blog
: 145
: 1324
Kayıt tarihi
: 08.11.09
 
 

Dünyaya sevginin hakim olması için iyilerin ittifak etmesi gerektiğine inanıyorum. Sevgi, şefkat,..