Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '07

 
Kategori
Siyaset
 

Kurtarıcımın silahı

Kurtarıcımın silahı
 

Kurtarıcım birtane değil ki onun için kurtarıcılarım demem lazım: CHP, MHP, DYP, ANAP. Diğer kurtarıcılarımı sayamıyorum özür. Bunlar en öndeler çünkü.

Beni kurtarmak için örgütlenmişler, gecelerini gündüzlerine katmaktalar. Benle yatıp, benle kalkıyorlar. Fakat nasıl kurtaracaklar hain kurdun elinden? Lokum, şeker, dondurma? Çok çocukca.

En iyisi çamur atmak.

Hortumladılar. Pek diyemiyorlar çünkü ben hortumun alasını bunlarda gördüm.

İyi bakamıyorlar. Aç kalmadık, çevremiz de düzene giriyor.

Çamur tutmuyor, ne yapalım? Silaha sarılmaktan başka çare yok. Nedir silahımız; Korku salma, ümitsizlik duygusu verme, yeis.

Başlayalım o zaman:

1- Sosyal yaşamınız biter: Kadınlara kara çarşaf. Plaj, deniz, düşük bel mumla ararsınız, İran'a benzeriz. Erkekler gitmeyin cumalara da göreyim sizi. Küçük kaçamaklar? Nerde o eski günler dersiniz.

2- Terör: Bakın bitirebildiler mi? Her gün şehit veriyoruz, bunlarla olmaz. Bunlar askerin önünde set bu konuda. Biz gelirsek altı ayda şıp diye keseriz terörü. Kapkaç mı dediniz? Güldürmeyin insanı iki dakikalık iş o.

3- Demokrasi elden gider: Demokrasiyi kullanarak, kendi sistemlerini getirecekler bunlar, açın gözünüzü. Kandırmaca yapıyorlar şimdi. Ona göre ha!.

4- Laiklik: Ne güzel uyguladığımız laikliğimizi yok edecekler, laiklik böyle uygulanır. Başka türlü olmaz. Türbanlı kız kamusal alanda salınırsa hiç laiklik olur mu? Ne demek laiklik; din ile devlet işini birbirinden ayırmak. Ayırdık işte, laik olanlar ve olmayanlar. Ne gerek var birleştirmeye, ne güzel gidiyor.

5- Kurumlar: Tüm kurumları ele geçirecekler bir bir. Müsade edecek miyizzzzzz? Onlar bizim kimseye kaptırmayız.

6- Ne AB, ne ABD: Ne gerek var bunlara? Arabam Ford, televizyonum Sony, buzdolabım Bocsh, laptopum Toshiba olsa da biz bize yeteriz.

7- Cumhuriyet: Kanla, irfanla kurduk biz onu. Gerekirse yine aynısını yaparız. Var mısınızzzzzzzzzzz?

Beni, korkutarak dize getirmek, kapılarının önünde köle yapmak istiyorlar, böylece; paryalar, reaya emirlerine amade, eski şaaşalı günlerine geri dönsünler, saltanatlarına kaldıkları yerden devam etsinler.

Korkuyor musunuz?

 
Toplam blog
: 38
: 485
Kayıt tarihi
: 01.05.07
 
 

Orman mühendisiyim. 1992 yılından beri orman kadastro işinde çalışmaktayım. Amacım insanları orman k..