Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '12

 
Kategori
Siyaset
 

Kurtulmuş DÜYADER’i makamında kabul etti

Kurtulmuş DÜYADER’i makamında kabul etti
 

Dünya Yaşlılık Derneği (DÜYADER) Yönetimi, AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u makamında ziyaret etti.

Dünya yaşlılığı ve ülkemizdeki yaşlılık sorunları ile ilgili yapılan görüşmede Dünya Yaşlılık Derneği olarak, yaşlı yerine ‘genç büyükler’ demeyi tercih ettiklerini belirten DÜYADER Kurucu Başkanı Umut Çınar, “Genç Büyüklere Yeni Bir Umut” sloganıyla yola çıktıklarını kaydetti. Çınar, “Genç olmak dinamik düşünmekle başlar. Kişi kaç yaşına gelirse gelsin düşüncelerinde genç olması, hayallerinin ve yaşama sevincinin halen devam ettiğini göstermektedir. Yaş almış olmak aynı zamanda süzülmüş bilginin, yaratıcılığın, muhakeme yeteneğinin de büyüdüğünü, geliştiğini gösterir. Araştırmalar, sağlıklı yaşlıların sağlam zihinsel ve duygusal güçlerini alıkoyarken fiziksel özelliklerinde yalnızca az bir miktarda düşüş gösterdiğini ortaya çıkarıyor. Unutmayalım ki, beyin hücreleri yaşam boyu oluşmaktadır” diye konuştu.

“Kurtulmuş’a Zamanı Tersine Kuranlar Ödülü”

AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da yaşlılık ile ilgili konulardaki hassasiyetlerini dile getirerek, DÜYADER ve diğer sivil toplum kuruluşlarına bu konuda ellerinden gelecek destekleri vereceklerini kaydederek her zamanda yanlarında olacaklarını vurguladılar.  

DÜYADER yönetimi, Ankara’da iş, siyaset ve sanat dünyasını bir araya getirecek ve 3 Nisan 2013’te Sheraton Hotel’de yapılacak olan 3. Marka Zirvesi Gala Gecesi’nde, “Uluslararası Geleneksel Zamanı Tersine Kuranlar Ödül Töreni”nde Numan Kurtulmuş'a yaşlılık ile ilgili yapmış oldukları ve yapacakları desteklerden dolayı Şeref Ödülünü takdim edeceklerini ifade ederek, Kurtulmuş’a teşekkürlerini ilettiler.

 
Toplam blog
: 439
: 512
Kayıt tarihi
: 04.02.09
 
 

Lisansını Anadolu Üniversitesi/ İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi/ Sosyoloji Bölümlerinde “O..