Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Nisan '15

 
Kategori
İnternet
 

Kurumsal Seo Danışmanlığındaki sahtekarlığa dikkat!

Kurumsal SEO Danışmanlığı 'nda Dikkat edilmesi gereken hususları sizlerle paylaşacağız.
 
Öncelikle  Seo Nedir ? Oradan Başlayalım 
 
İngilizcesi Search Engine Optimization kısaltılması (SEO) olarak bilinir  amacı ise web sitenizin arama motorlarında üst sıralarda listelenmesini temsil eder.
 
Neden Seo Yaptırmalısınız ?
 
Seo aslında başlı başına bir uğraştır kimileri bunları çok basit olduğunu dile getirsede yaptığı yanlış işlem sonucu black liste girebilir ve web sitenizi googleden kaybede bilir. Bu sebebten dolayı Kurumsal Seo Danışmanlığı hizmeti almanızı tavsiye ederiz. Kurumsal seo danışmanlığı hizmeti aldığınızda yanınızda bir personel çalıştırma zahmetinde bulunmayacaksınız kurumsal seo danışmanının yaptığı çalışmalar sayesinde nokta atışı yapabilirsiniz.
 
Kurumsal Seo Danışmanlığında Dikkat edilmesi Gereken Hususlar 
 
kurumsal seo danışmanlığı yukarıda bahsettiğimiz gibi başlı başına bir emektir. Şimdi bazı firmalar var herkezin affına sığınarak bu makaleyi paylaşmak istiyorum. Google Adwords  ile seo kelimesinde kurumsal seo danışmanlığı kelimesinde reklamlı çalışmalar vererek ilanlarını üst sıralarda çıkartıyorlar ve böyle bir firmalara kesinlikle ve kesinlikle itibar etmeyiniz. Önce kendilerine hayırları dokunmalıki sonra başkasına faydası dokunsun "  Seo "kelimesinin türevleri olan" kurumsal seo danışmanı  " kurumsal seo danışmanlığı gibi sadece google adwords ile yakalamaya çalışan zihniyete gülüyorum ve sizlerinde gülmenizi tavsiye ediyorum bununla ilgli bir kaç analiz yaptık ve bu firmaları aradık seo danışmanlık hizmeti almak istediğimizi söyledik akabinde de neden sizin siteniz kurumsal seo danışmanlığı kelimesinde yoksunuz reklamla çıkıyorsunuz dediğimizde ise popüler cevap aldık terzi kendi söküğünü dikemez.. :)   açıkcası traji komediden başka birşey değil  softbilisim.net firması olarak özellikle seo konusunda sponsorlu firmalara itibar etmeyiniz.
 
 
 
 
 
 
Toplam blog
: 19
: 70
Kayıt tarihi
: 01.03.15
 
 

SEO danışmanlığı yapan, yenilikçi, teknolojiyi çok yakından takip eden, fenomen bir insan... ..